Αναπαραγωγή Πούπουλα από την πλευρά του ασενικού στη ζευγαρώστρα

Giannis77

PB New Member
Εγγραφή
11 Μαρ 2020
Μηνύματα
166
Πόλη
Λαμία
Καλησπέρα στην παρέα !Πριν λίγες μέρες, έχοντας ακολουθήσει διατροφική προετοιμασία για το ζευγάρι μου τα έβαλα στη ζευγαρώστρα με το χώρισμα !Μπορω να πω πως πολύ συντομα είδα να ταΐζονται στο στόμα !μετα από λίγες μέρες έδωσα νήμα κ φωλιά απ τη πλευρά της θηλυκιάς αλλά δεν την έστρωσε κάτι φυσιολογικό αν δεν είναι έτοιμη ακόμη !Αυτο που με παραξένεψε είναι πως είδα παρααα πολλά πούπουλα απ την πλευρά του αρσενικού γύρω απ το Κλουβί!Η ορμάει με φορά στο διαχωριστικό επειδή είναι πολύ πυρωμένος ή δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει !να πω ότι το αρσενικό είναι 3 ετών και βαλε κ το θηλυκό 1,5 και πρωταρα!οποιαδηποτε γνώμη ευπρόσδεκτη !
 
@Giannis77 καλησπερα. η καναρα η ιδια με αυτην στο περυσινο σου θεμα ειναι? Περυσι ειχες καποια αναπαραγωγη τελικα?
τα πουπουλα οτι τα ειδες στην μερια του αρσενικου στο κλουβι δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι δικα του εκτος αν ειναι διαφορετικου χρωματος τα δυο τους.


σε καποια αλλη κουβεντα ειχε αναφερθει και το παρακατω που θα μπορουσε να συμβαινει σε εσενα.


Ευχαριστω
 
@φιλομαθης ναι η ίδια είναι !Δεν είχα κάποια αναπαραγωγή περισυ !κατα τη γνώμη σας πόσες μέρες να αφήσω την φωλιά κ το νήμα μεσα να δω αν θα τη στρώσει ;γιατί περιμένω να την στρώσει να τα ενώσω
 
Αρα περυσι σε ολη την αναπαραγωγικη φαση εμεινε σε αυτο το σταδιο που ειναι τωρα ? να παιζει με την φωλια και το νημα?
 
@φιλομαθης τα χώρισα μετά προσπάθησα μια δυο τρεις αφού δεν έφτιαχνε με τίποτα φωλιά τα χώρισα κ το χρέωσα στο νεαρό της ηλικίας της πιθανόν
 
φετος εισαι στον συν ενα χρονο και για τα δυο.Αρσενικος 4,5 ετων και θυληκο περιπου 2?
Εφοσον ειναι θυληκο και εφοσον η προετοιμασια και τα περυσινα( και φετινα βηματα ) δεν απεδωσαν μηπως χρειαζονται χρειαζονται αναθεωρηση?
ειναι διαφοροι λογοι που τα ετοιμαζουν για να ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη.Απο ωρες ημερησιου φωτισμου, διατροφη, φυσικη κατασταση. περιβαλλοντικες συνθηκες κλπ
Εχεις διαβασει τα αρθρα εδω που ειναι και πληρη και αρκετα και θεωρεις οτι εκανες τα βηματα που αναφερονται?
Ισως αν αναφερεις εδω επακριβως την διατροφη τους τους προσθετους σπορους λαχανικα αυγο κλπ καποιο μελος να εντοπισει κατι που σου διαφευγει.Μαρουλι και μηλο δεν θεωρω εγω προσωπικα οτι ειναι προετοιμασια με την κλασσικη εννοια. χρησιμα διατροφικα σιγουρα ειναι μην παρεξηγηθω.
επισης χρησιμη πληροφορια αν ειναι μεσα ή εξω μονιμα. σε τι κλουβι ειναι? τι τυπο φωλιας χρησιμοποιεις κλπ. Ολα παιζουν τον ρολο τους και μπορει να την ενοχλουν :-)
 
@φιλομαθης έχω διαβάσει κ είχα πρόπερσι δυο συνεχόμενες επιτυχημένες γέννες με 10/11 αυγα ενσπορα με τον ίδιο πατέρα !μονιμα μεσα είναι κοντά σε παραθύρο κ κλουβί ζευγαρωστρα ανέφερε κ το χώρισμα !εγω πιστεύω ότι ο αρσενικός ορμάει στα κάγκελα γιατί μόνο αυτός χάνει πούπουλα !Από προετοιμασία …αυγό μαρούλι μήλο μπρόκολο κ σπόρους αυτά στο Φουλ κατά κύριο λογο !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω γιατί τόσα πούπουλα ο αρσενικός
Ήταν μια χαρά κ είναι λες και τον έπιασε πτερορροια .Αν γνωρίζει κάποιος-α να βοηθήσει
 
Back
Top