Ασθένειες Πράσινες κουτσουλιές lovebird

_maria_xg

PB New Member
Εγγραφή
2 Ιουλ 2018
Μηνύματα
17
Πόλη
Άνω Γλυφάδα
Γειά σας. Πριν 2 μέρες πήρα ένα lovebird απο πετ σοπ. Σήμερα που παρατήρησα τις κουτσουλιες του είναι ανοιχτό πράσινο. Πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά; Η συμπεριφορά του ωστοσο είναι φυσιολογική.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20231118_080416_Gallery.webp
    Screenshot_20231118_080416_Gallery.webp
    61,4 KB · Προβολές: 16
Μαρία για δύο εικοσιτετράωρα δίνε του ΜΟΝΟ τους σπόρους του και φρέσκο νεράκι. Τίποτε άλλο. Τη Δευτέρα ανέβασε πάλι μία φωτογραφία με κουτσουλιές ημέρας.
 
Δυστυχώς καποιες κουτσουλίες εξακολουθούν να έχουν ανοιχτό πράσινο χρώμα
 
Επίσης επειδή δεν έχω έμπειρια στα παπαγαλάκια, το έχω όπως είπα μια εβδομάδα και το πήρα από πετ σοπ. Του έχω βάλει παιχνιδάκια όπως κούνια ,σχοινί αναρρίχησης κτλ αλλά δεν δείχνει ενδιαφέρον να ασχοληθεί. Απλά του αρέσει να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του κλουβιού. Αυτο συμβαίνει επειδή δεν είναι εξοικειωμένο ή είναι επίσης σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλα;
 
Καλησπέρα! Πώς πάει το πουλάκι; Αποκαταστάθηκαν οι κουτσουλιές του; Για τα παιχνίδια είναι φυσικό γιατί δεν είχε στο πετ και θέλει χρόνο να τα συνηθίσει.
 
@KONSTANTINOS MICHAIL Το πήγα σε πτηνιατρο και μου είπε ότι δεν βρήκε παράσιτα στις κουτσουλιες του ❤️ οπότε είμαι πιο ήσυχη. Για τα παιχνίδια έχεις απόλυτο δίκιο. Μετά από μια εβδομάδα ανέβηκε στο σχοινί αναρρίχησης. Δεν τα γνωρίζει όμως σιγά σιγά τα μαθαίνει. Γενικά ειναι πιο ήρεμο και στην συμπεριφορά όταν το πλησιάζουμε. Αλλά για να έρχεται στο χέρι και να το βγάζω από το κλουβί, θελει χρονο , απλά εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει και αυτό
 
Και εγώ ακριβώς τα ίδια! Αν φτερνιζόταν μια φορά τον πήγαινα στον κτηνίατρο και εκείνος μου έλεγε ότι είναι εντάξει. Το ίδιο και για τα παιχνίδια. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στην εξημέρωση!
 
Back
Top