Γενικά Πρέπει οπωσδήποτε τα παραδείσια να πετούν στο δωματιο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stickers
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stickers

PB New Member
Εγγραφή
15 Απρ 2014
Μηνύματα
78
Πόλη
Αθήνα
Διάβασα στο διαδίκτυο οτι τα παραδεισια πουλιά πρεπει να τα αφήνεις μια φορά τη μέρα να πετούν ελεύθερα μέσα σε ενα δωμάτιο. Αληθεύει; γιατι ειναι λιγο τρελό;
 
Καθόλου τρελό! Τα πουλάκια έχουν φτερά για να πετάνε.. Το να τα έχουμε όλη μέρα σε ένα κλουβάκι και να πηδάνε από το ένα κλαδάκι στο άλλο κάνει κακό στην υγεία του πτηνού, που είναι γεννημένο για να πετάει. Οπότε έχεις δύο επιλογές, ή να το αφήνεις κάθε μέρα ελεύθερο στο σπίτι (Πουλιά που πετούν ελεύθερα μέσα στο σπίτι) ή να πάρεις ένα μεγαλύτερο κλουβί (για ένα παραδείσιο νομίζω πως μια ζευγαρώστρα για καναρίνια είναι ότι πρέπει).
toulias-eshop.gr/datafiles/2409.jpg
 
Άμα αποφασίσεις να το αφήνεις έξω να πετάει στο σπίτι προσοχή στους κινδύνους του σπιτιού! Ποτέ μην το αφήνετε μόνο του!
 
Να ρωτήσω και κατι άλλο το είχα δει αυτο στο Ίντερνετ και μου είχαν πει όχι δεν χρειαζεταιΣτο Πέτς σοπ
 
Εγώ σου λέω αυτά που ξέρω.. Αν ένας οργανισμός είναι φτιαγμένος για να πετάει και δεν το κάνει προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες στην υγεία του. Και πέρα από αυτό είναι που είναι μέσα σε ένα κλουβί... Δεν το λυπάσαι να μην μπορεί να πετάξει; Αν του πάρεις ένα μεγαλύτερο κλουβί δε θα έχει κανένα πρόβλημα! Μια ζευγαρώστρα κάνει 25-30 ευρώ.. Νομίζω πως για την υγεία και την ευτυχία του πτηνού σου δεν είναι πολλά...
 
Έχεις δίκιο αυριο το πρωί θα πάω στο πετ σοπΕυχαριστώ Γιάννη
 
Εχω ενα ζευγαρι.. Αμα τα αφησω να πεταξουν θα ξαναμπουν μονα τους στο κλουβι;
 
Αν ανοίξεις το πορτάκι και τα πουλάκια βγουν μόνα τους από το κλουβί υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να ξαναγυρίσουν για τροφή και νερό. Χωρίς να είναι και σίγουρο. Αν τα βγάλεις εσύ, είναι ακόμα πιο δύσκολο.
 
Κι αμα δεν μπαινουν μονα τους πως θα μπουν;
 
Θα τα πιάσεις και θα τα βάλεις. Αλλά είναι ταραχή αυτό για τα πουλιά γιατί θα τα κυνηγήσεις και θα πανικοβληθούν.
 
Εκτος απο ταραχη δεν ειναι κ δυσκολο για μας;
 
Σε ευχαριστω Μαρια. Ηθελα να ανοιξω κι εγω ενα παρομοιο θεμα αλλα τελικα δεν χρειαστηκε 😉
 
Back
Top