Αναπαραγωγή Πρασινοκίτρινο Τιμπράντο με θηλυκό λευκό κυρίαρχο;

ΠανοςI

PB New Member
Εγγραφή
10 Απρ 2021
Μηνύματα
11
Καλησπερα σε ολους και ειδικα στους ειδικους απο εναν συνδυασμο Aρσενικο Τιμπραντο πρασινο- κιτρινο (η κοιλια κιτρινη) και θυληκο Λευκο Κυριαρχο,τι αποτελεσμα μπορω να περιμενω στα πουλακια απο αποψη χρωματος?το θυληκο Κυριαρχο Λευκο θα δωσει καποιους απογονους Λευκα Κυριαρχα επειδη ειναι κυριαρχη η μεταλαξη του και χρειαζεται μονο εναν γονιο για να δωσει καποιους ιδιους απογονους ?η το σκεφτομαι λαθος ?η θα επρεπε να χρησημοποιησω καποιο Λευκο Υπολειπομενο η καποιο αλλο εκτος του Τιμπραντο , που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει.Ευχαριστω
 
απο εναν συνδυασμο Aρσενικο Τιμπραντο πρασινο- κιτρινο (η κοιλια κιτρινη) και θυληκο Λευκο Κυριαρχο,τι αποτελεσμα μπορω να περιμενω στα πουλακια απο αποψη χρωματος?
Ο παραπάνω συνδυασμός είναι λάθος.
Το Timbrado είναι ένα καναρίνι φωνής και για αυτό θα πρέπει να αναπαράγεται με τα αντίστοιχα θηλυκά για να διατηρήσουν τα μικρά το όμορφο τραγούδι της ράτσας τους.
Το ίδιο ισχύει και για τα Λευκά που είναι καναρίνια χρώματος, το θηλυκό Κυρίαρχο μπορείς να το ζευγαρώσεις με ένα αρσενικό Υπολειπόμενο για να πάρεις όμορφα μικρά με τα χαρακτηριστικά της ράτσας τους.
Η αναπαραγωγή του Timbrado με το Λευκό θα δώσει φτωχά αποτελέσματα τόσο χρωματικά (παρδαλά) όσο και ακουστικά (τραγούδι).

Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω (δωρεάν) ένα θηλυκό Timbrado πράσινο ή πρασινοκίτρινο για να γίνει ζευγάρι με τον αρσενικό σου.
 
Back
Top