Αναπαραγωγή Πρεπει να βλεπονται τα καναρίνια μέχρι να πυρώσουν;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sainer
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sainer

PB Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2008
Μηνύματα
891
Πόλη
Λαμία
🙄καλησπερα σε ολους. Εχω 1 απορια που νομιζω οτι την εχουν παρα πολλοι. Οταν θελουμε να ζευγαρωσουμε ενα ζευγαρι και τα εχουμε στη ζευγαρωστρα με το χωρισμα στη μεση πρεπει να βλεπονται η πρεπει να βαλουμε χαρτονι για να μην βλεπονται μεχρι να πυρωσουν;και κατι αλλο στη διαρκεια της προετοιμασιας βαζουμε κελαιδινη η σπορους αναπαραγωγης εκτοςαπο αυγο και αυγοτροφη;
 
φιλε γρηγορη το διαβασα αλλα δεν λεει αρκετες λεπτομερειες, για αυτα που ρωταω
 
Ζευγαρώματα και Ζευγαρώστρες

Τι εννοείς λέγοντας ''σπόρους αναπαραγωγής''; Αυγοτροφή ή αυγό δίνουμε μέχρι την μέρα που θα κάνει η κανάρα το 3ο αυγό και ξαναδίνουμε, την μέρα που περιμένουμε τους νεοσούς (εγώ δίνω 2 μέρες πριν)
 
στο pet shop μου ειπαν οτι τωρα που κανω τη προετοιμασια για το ζευγαρωμα να τους δινω αντι για κελαυδινη σπορους αναπαραγωγης. Ειναι σαν την κελαυδινη μονο που δεν εχει μεσα τα πολυχρωμα σπορακια και μου ειπαν οτι αυτο εναι ισοροπημενο και βοηθαει τα καναρινια να μενουν σταθερα στο βαρους τους και να μην παχαινουν.
 
Φιλε μου εμενα μου ηπαν παλαιοι στο αθλημα κανωνικα την τροφη που βαζεις απλως θα παρεις κατι σταγωνες που μπενουν στο νερο διεργετικες, μισο αυγουλακι αλλα προσοχη το αυγο να βραζει τουλαχιστων 10 λεπτα για να φιγει ενα μυκροβιο ανα δυο μερες και τελος ραδικι, σπανακι, μηλο και στο θυλικο σουπιοκοκκαλο.
Οσο αναφορα για το χαρτονι δεν χρειαζεται καλο ειναι το ζευγος να γνωριστη και αφου πυροσουν να βρεθουν... αντε με το καλο
 
Μια γενική ερώτηση παρατήρηση: Γιατί μπερδεύεστε άδικα;
Υπάρχουν τόσες αναφορές και τόσα άρθα και για την διατροφή και για την προετοιμασία αναπαραγωγής.
Ένα από αυτά που αναφέρει τη διαδικασία αναπαραγωγής είναι και αυτό
Ζευγάρωμα καναρινιών

Αν υπάρχουν κάποιες απορίες για συγκεκριμένα πράγματα ρωτήστε.
Άλλα μη λέτε συνέχεια μου είπαν από το πετ-σοπ αυτό και το άλλο.
Έχουμε ξαναπει ότι οι περισσότεροι που έχουν πετ-σοπ δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και λένε ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι για να σου πουλήσουν το πιο απίθανο, άχρηστο και πολλές φορές επικίνδυνο προϊόν.
 
Back
Top