Αναπαραγωγή Πρεπει να σταματησω αυγο, αυγοτροφη στο 4ο αυγο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης juan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

juan

PB New Member
Εγγραφή
25 Απρ 2009
Μηνύματα
11
Πόλη
Σάμος
γεια σας, εχω μια καναρα που μετα απο μια αποτυχημενη φορα, 3 ασπορα αυγα, τωρα εχει 4 αυγα και βλεπουμε... Πρεπει να σταματησω αυγο, αυγοτροφη; γιατι εχω μπερδευτει. Ποια ειναι η καλυτερη τροφη μεχρι (ελπιζω!) να βγουν τα πουλακια; Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις συμβουλες σας.
 
αν η καναρα ειναι βατεμενη θα βγουν. Το αυγο θα το σταματησεις οταν κανει ολα τα αυγα (γιατι η καναρα χρειαζεται το τσοφλι του αυγου )
 
Οταν κανει και το τελευταιο αβγο θα τους δινεις μονο σπορους και νερο και οταν(με το καλο) βγουν τα μικρα θα τους δινεις καθημερινα αβγο και αβγοτροφη εναλλαξ και αργοτερα μηλο.
 
το αυγο εγω το σταματαω οταν κανει το 2ο αυγο η καναρα. Μετα θα δινεις μονο σπορους και νερο και μπορεις να δινεις και νιζερ. Με τη ν ελευση του 1ου νεοσσου και μετα θα δινεις καθημερινα μηλο και αυγο βραστο εναλλαξ με την αυγοτροφη. Επισης μπορεις να δωσεις και καροτο αν τα καναρινια σου ειναι κοκκινα.
 
καροτο..

ευχαριστω για την απαντηση, το καροτο μετα τη γεννηση η απο τωρα; και ωμο ή βραστο;
 
ευχαριστω για την απαντηση, το καροτο μετα τη γεννηση η απο τωρα; και ωμο ή βραστο;
 
το καροτο θα το δινεις αν ειναι κοκκινα τα πουλια σου και θα ειναι ομο και επισης απο οταν σκασει μυτη ο προτος νεοσσος.
 
Θα σου πρότεινα να κάνεις μια ωοσκόπηση στα αυγά για να διαπιστώσεις αν είναι άσπορα ή όχι. Σε περιπτωση που είναι ασπορα, ίσως είναι καλύτερα να μην ταλαιπωρήσεις άλλο το πουλί. Η αναπαραγωγή έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει και είσαι ακομα στην αρχή. Σου εύχομαι να είσαι τυχερός και να δεις τα πουλάκια που τοσο επιθυμείς, και ελπίζω να μην έχεις απώλειες λόγω των υψηλων θερμοκρασιών.:)


Το καρότο μπορείς να το δίνεις ωμό και τριμένο στον τρίφτη. Αυγό ξαναδίνεις όταν εμφανιστεί ο πρωτος νεοσσος. Δεν το αφηνεις για περισσοτερες απο 2-3 ώρες γιατι αλλοιώνεται.
 
το καροτο το δινω ωμό αφου πρωτα το εχω τρίψει. Οταν τα μικρα μετακομισουν σε δικο τους κλουβι τους το δινω σε φετες οχι τριμμενο.
 
Back
Top