Ασθένειες Πρησμένο έντερο και γυρισμένα δάκτυλα σε καναρίνι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikmit
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nikmit

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2013
Μηνύματα
57
Πόλη
Λάρισα
Το καναρινάκι είναι αρσενικό. Ηλικία δεν ξέρω μιας και είναι αγοραμένο απο pet, εγώ το έχω πάνω απο 3 μήνες. Κελαηδούσε και ήτανε μαζί με την κανάρα μαλιστά έκανε και τέσσερα αυγά αλλά χάλασε την φωλιά. Επίσης να αναφέρω πως έχει θέμα και με τα πόδια του, και στα 2 πόδια τα πίσω δάχτυλα είναι γυρισμένα μπροστά αλλά αυτό δεν έδειχνε να τον ενοχλεί. Σήμερα τον είδα φουσκωμένο.
rsz_img_20150320_211211.webp
 
Όλα όσα περιγράφεις είναι ενδείξεις κακής υγείας...
Κάποια από αυτά δείχνουν σχετικά "αντιμετωπίσιμα"... αλλά το φούσκωμα ή η ανορεξία και η κακή διάθεση απαιτούν άμεσες λύσεις από ειδικούς...
Κι εγώ δεν είμαι.
Ίσως κάποιος γιατρός να σου δώσει λύσεις... υπάρχει τέτοια δυνατότητα;
 
Νίκο, η φωτογραφία δεν βοηθάει καθόλου.
 
Ναι το ξέρω το κιν έχει χάλια ανάλυση. Γενικά έχει καρίνα και διογκομένα έντερα όπως το βλέπω και το μυαλό μου πάει σε κοκκίδια.
 
Τελικά το πουλάκι είναι καλύτερα έχει βέβαια ακόμη λίγο ακόμη πρησμένο (μελανό) έντερο αλλά είναι κινητικός και δεν φουσκώνει πια μέχρι που τον άκουσα να κελαηδάει κιόλας. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι μαλώνανε με την κανάρα και δεν τον άφηνε να φάει μιας και είχα μια ταίστρα..

Σημείωση τον έχω σε δικό του κλουβάκι στην ζέστη με σπόρους και μηλόξυδο. Όποια παρατήρηση δεκτή.
 
Σημείωση τον έχω σε δικό του κλουβάκι στην ζέστη με σπόρους και μηλόξυδο. Όποια παρατήρηση δεκτή.
Δε χρειάζεται προς το παρόν κάτι παραπάνω... συνεχίζεις μερικές εβδομάδες με αυτά που γράφηκαν και μας ενημερώνεις για την εξέλιξη...
 
Back
Top