Αναπαραγωγή Πριν βαλουμε τα καναρινια μαζι πρεπει να κανουμε καποια θεραπεια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης LEFFF
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

LEFFF

PB New Member
Εγγραφή
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
65
Πόλη
Καβάλα
πριν να βαλουμε τα καναρινια μας μαζι μηπως πρεπει να παρουμε τα μετρα μας απο πιθανον αρωστιες των γωνιων; (ισως καποια θεραπεια;)
 
εννοείς αν αγοράσεις ένα νέο καναρίνι; Τότε πρέπει να το κρατήσεις πρώτα για λίγο καιρό μόνο του για να συν το χώρο και να βεβαιωθείς πως δεν κουβαλά καμιά αρρώστια από το προηγούμενο σπίτι του.. Μπορείς να εξγήσεις καλύτερα τι εννοείς;
 
φιλε μου ειχα παρει ενα αρσενικο τον Νοεμβριο και πριν 3-4 μηνες μου χαρισε 8 μικρα, εδω και δυο εβδομαδες εχει βγαλει ενα σαν σπιρι στο ποδι του εσκασε και ετρεχε αιμα, πηγα στον πετσοπα και μου εδωσε μια θεραπια, βεβαια εκανε δουλεια στο να υπουλοθη η πληγη του αλλα δεν το παταει το ποδι του γιατι ποναει, εντομεταξη εχουν ψωφησι απο τα 8 τα 5 μικρα, ετσι πηγα τον πατερα τους ξανα στον πετσοπα για να ελεξη την κατασταση και τον ειπα και το συμβαν με τα μικρα και μου ειπε πως εχει ενα μικροβιο στο αιμα του γιαυτο και τα μικρα μου τελειωσαν.
 
Και πως καταλαβε ο υπερμαντης οτι εχει μικροβιο στο αιμα;Φιαλρακο πτηνιατρο και μόνο πτηνιατρο θα ακους... Οχι πετσοπα αν δεν είναι και πτηνιατρος μαζι.. Ειναι σαν εγω να πουλαω φαρμακα(δεν ειμαι φαρμακοποιος) και ερχεσαι εσυ για μια εξεταση και σου λεω οτι κατι τρεχει... με εμπηστευεσαι;
 
οι περισότεροι στα πετ σοπ μιλάνε από αυτό που φαντάζοντε η από ότι έχουν ακούσει από εδώ κ από εκεί από εκτροφείς.. Να ρωτήσεις έναν ειδικό.. Μπορεί να είναι οτιδήποτε..
 
Γενικά να ξέρεις πως όλες οι αρρώστιες,(αν μιλάμε για ιο) εντοπίζοντε και στο αίμα.. χχ! Πέρα από την πλάκα, μπορεί να φταίει κάτι άλλο που να σκότωσε και τον μπαμπα και τα μικρα.. Αν είχαν αρροστήσει από την αρχή θα πέθαιναν πολύ νωρίς, που ακόμη ήταν πιο ευάλωτα..
 
Back
Top