Αναγκάζομαι να επανέλθω στο θέμα για να εξηγήσω τα εξής:
Το προηγούμενο μήνυμα - δήλωση είναι υπέρ αρκετό για να προκαλέσει το κλείδωμα του θέματος και την αποβολή του μέλους που το δημοσίευσε, χωρίς να μπορεί επηρεάσει τη διαδικασία η κατάσταση του πουλιού. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά δυστυχώς δεδομένο θεωρείται αυτό που δηλώνει κανείς, από τη στιγμή που ο ρόλος μου δεν είναι αυτός του αστυνομικού για να ερευνήσω την υπόθεση. Η ερμηνεία λοιπόν που έδωσα στο μήνυμα με βάση αυτό που δηλώθηκε, είναι πως κάποιος έπιασε ένα πουλί και μάλιστα την ώρα που έπινε νερό, το οποίο είχε ένα πρόβλημα και ήθελε βοήθεια για να το κάνει καλά. Τελεία και παύλα, χωρίς κάποια άλλη δήλωση. Η συνέχεια ήταν αυτή που ακολούθησε.
Στη συνέχεια έλαβα ένα e-mail από τον arathorn το οποίο ευτυχώς ή δυστυχώς αντί να λέει τις γνωστές μπούρδες που ακολουθούν συνήθως μετά από αυτές τις περιπτώσεις, δήλωνε ότι ο μόνος λόγος που έγραψε το μήνυμα στο φόρουμ είναι επειδή κατάφερε να πιάσει το πουλάκι λόγω του προβλήματος του και αυτό που ήθελε είναι τη βοήθειά μας για να το κάνει καλά και να το απελευθερώσει στη συνέχεια. Έγραφε δηλαδή αυτό που ΑΝ γραφόταν εξαρχής εδώ, το συγκεκριμένο thread θα είχε φτάσει ήδη στα 50 post βοήθειας.
Θεωρώ πώς είμαι αναγκασμένος να δεχθώ τις εξηγήσεις του, επειδή όπως ανέφερα παραπάνω, η δήλωση και ο λόγος του καθενός αρκεί, αφού δεν είμαι ούτε αστυνόμος ούτε "αρμόδιο όργανο" για να κρίνω τα περαιτέρω. Με βάση λοιπόν αυτήν την τελευταία δήλωση και με την προϋπόθεση της απελευθέρωσης του πουλιού, όταν και αν τα καταφέρει να θεραπευθεί, το θέμα ξανανοίγει προκειμένου θα δοθεί βοήθεια στο πουλί ώστε να κατάφερε να πετάξει και πάλι ελεύθερο.
Είναι γεγονός ότι θα μπορούσα να χειριστώ την κατάσταση διαφορετικά, περιμένοντας την εξέλιξη του θέματος ή ζητώντας εξηγήσεις από τον arathorn πριν προβώ σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Δυστυχώς όμως τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι περισσότερο με ένα σωρό αηδίες που προκύπτουν σχεδόν καθημερινά παρά με δημιουργικά θέματα τα οποία αφορούν στο PB και είναι πολύ πιθανόν να έχει επηρεαστεί η αντίληψη και η κρίση μου. Ζητώ συγνώμη από τον arathorn και από αποκαθιστώ το λογαριασμό του διότι θεωρώ την ενέργειά μου άδικη κρίνοντας την με βάση την τελευταία του δήλωση και αναγνωρίζοντας ότι είναι πιθανόν να χειρίστηκα το θέμα με λάθος τρόπο, ακόμη και αν το πρώτο του μήνυμα έδινε δικαίωμα για ένα σωρό άλλες ερμηνείες.
Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει το πουλί.