Ασθένειες Προβλημα στο ποδι του cockatiel

Dionysis Dur

PB New Member
Εγγραφή
17 Νοε 2015
Μηνύματα
176
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Πηρα επιτελους το 2ο cockatiel θηλυκο περλε. Αλλα το δεξι της ποδι μου φαινεται σπασμενο που δεν νομιζω να ειναι γιατι δεν κρεμεται και μπορεί να το κουνισει κανονικα και τα δαχτυλα της. Αλλα το παταει περιεργα θα προσπαθισω να βαλω φωτο. Επισης ο αρσενικος εχει τρλαθει μαζι της και τα εχω βγαλει δυο φορες να πεταξουν και υπηρξε ενα μικρο βατεμα... Δεν μαλωνουν καθολου. Μακαρι να υπαρξουν μικρα αλλα τωρα μας νοιαζει το ποδι. ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ.
 
Διονύση μου να σου ζήσει! Αλλά τα ένωσες χωρίς καραντίνα; Και όταν το έπαιρνες δεν είδες το πρόβλημα στο πόδι;
Βάλε φωτογραφία να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε αλλά προφανώς χρειάζεται γιατρός.
 
Τα εβαλα σε καραντινα για 2 εβδομαδες κι αφου ολα πηγαιναν καλα και ειδα οτι ειναι ενταξη τα εβαλα στο ιδιο δωματιο.
Εγω δε ειχα δει τιποτα. Το πουλι το εφερε σπιτι μου η αδερφη μου θελοντας να μουκανε εκπληξη. Αλλα μου ειπε οτι η κοπελα που μου το πουλησε δεν μπορουσε να την πιασει τυραννοντας την πολυ βγαζοντας της ακομη και φτερα. Τωρα εαν το εκανε αυτη αθελα της ή καταλαθος δεν ξερω. Μπορε και να μην ειναι τιποτα αλλα εμενα μου φαινεται περιεργος ο τροπος με τον οποιον στεκετα στην πατηθρα.
 
Παιδιά σήμερα την πήγα στο γιατρό και μετά από εξέταση αποδείχθηκε ότι δεν είναι τίποτα. Μπορεί να είναι από όταν ήταν μωρό και το πως καθόταν στη φωλιά ή είναι συνήθεια όπως πχ εμείς κάνουμε κρακ τα δάχτυλα. Ευτυχώς.
 
Ωραία, προφανώς στράβωσε λίγο όταν ήταν μωρό στην φωλιά αλλά όχι τόσο που να του δημιουργεί πρόβλημα.
Ε βάλε μας φωτογραφίες τελικά!
 
Ωραία, προφανώς στράβωσε λίγο όταν ήταν μωρό στην φωλιά αλλά όχι τόσο που να του δημιουργεί πρόβλημα.
Ε βάλε μας φωτογραφίες τελικά!
Αφού πήρε την απάντηση που ήθελε από το γιατρό δεν μας χρειάζεται πλέον όποτε δεν υπάρχει λόγος να μας δείξει φωτογραφίες
 
Back
Top