Φροντίδα Προσαρμογή θηλυκού Κοκατίλ σε ενα αρσενικό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Horhito7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Horhito7

PB New Member
Εγγραφή
30 Απρ 2017
Μηνύματα
11
Πόλη
Αθήνα
Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή ενός θηλυκού σε ενα αρσενικό κοκατιλ; Ξέρει κανείς αν θα αγριέψει ο Μήτσος η θα ασχολείται μονο με το θηλυκό? Ο χρόνος που είναι μαζι Μας είναι 8 μηνες και είναι εξημερωμένος μαζι μας.
 
Νομίζω ότι αν κρατήσεις καραντίνα σε διαφορετικούς χώρους επι 40 ημερες, όπως είθισται, έπειτα βάλεις τα κλουβιά στο ίδιο δωμάτιο για μερικές ημερες να βλέπονται, μετά πολύ κοντά το ενα με το άλλο, κι επειτα αφήσεις τα πουλιά μαζί στο δωμάτιο, ελεγχόμενα κάποιες φορες, οτι η γνωριμία θα ειναι ήπια και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Φυσικά το 2ο κλουβι που θα παρεις θα πρεπει να ειναι πολύ άνετο ώστε να στεγάζει δύο κοκατίλ.
 
Όπως τα λέει ο Γιάννης πιο πριν. Θα αξιοποιήσετε τον χρόνο της καραντίνας-προσαρμογής να συνδεθείτε με το θηλυκό, που καλό είναι να είναι ήμερο από εκτροφείο και όλα θα πάνε καλά.
Όχι δεν θα χάσετε την επαφή σας και είναι καλύτερα για τα πουλιά να έχουν μια παρέα κατά τις απουσίες σας από το σπίτι.
 
Το καινούριο κλουβί που έχω ειναι αρκετά μεγάλο για ενα κοκατιλ μόνο του νομίζω 60 X 70 X 40. Και υπάρχει και δεύτερο εφεδρικό πιο μικρό για να τον μεταφέρω. Οπότε το μόνο που μένει είναι το Ποιο δύσκολο... Να βρώ έναν έμπιστο εκτροφέα.
 
Back
Top