Φροντίδα Προσαρμόζονται στο νέο τους σπίτι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elenie
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Elenie

PB Member
Εγγραφή
30 Νοε 2017
Μηνύματα
440
Πόλη
Αθήνα
Ήθελα να τα αφήσω να ζήσουν όλα μαζί σαν κοινωνικά πουλια που είναι και να απολαμβανω την αλληλεπίδραση τους. Μετά από αρκετή έρευνα, σκέψη και σχεδιασμό κατέληξα στην παρακάτω κλούβα και σήμερα παρατηρώ πώς προσαρμόζονται και ποιες δυναμικές δημιουργούνται στο κοπάδι. Δε θέλω να κάνω περισσότερες παρεμβάσεις προς το παρόν γιατί ήδη έχουν στρεσαριστει αρκετά με την αλλαγή περιβάλλοντος και θέλω να τα αφήσω να βρουν τις ισορροπίες τους και να ηρεμήσουν.

461918A1-3818-46C3-B992-77D57DE5466C.webpCDF29925-2282-4F2F-BD11-411B4D6EE1D4.webp
 
H αγάπη, η αφοσίωση σου αλλά και η προσεκτική μελέτη που έχεις κάνει, φαίνονται ξεκάθαρα Ελένη!
Έχεις δημιουργήσει ένα όμορφο και ιδανικό περιβάλλον για τα πουλάκια σου! Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαμβάνουν τα μέγιστα.

Συγχαρητήρια για την κατασκευή σου και το μεράκι σου! Είναι αψεγάδιαστη! Χίλια Εύγε!👍

Σε ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας! 😉
 
Με συγκινειτε πολύ με τα λόγια σας, γιατί όντως ήταν κάτι που σχεδίαζα μήνες και ήθελα να βγει καλό. Χαίρομαι που αναγνωρίζεται το μεράκι μου και πραγματικά θέλω να βλέπω τα πουλάκια που διατηρώ όσο πιο χαρουμενα γίνεται.
 
κατέληξα στην παρακάτω κλούβα και σήμερα παρατηρώ πώς προσαρμόζονται και ποιες δυναμικές δημιουργούνται στο κοπάδι.
Πανέμορφος χώρος...
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελένη δημιούργησες μια μικρή κοινωνία σ' ένα πανέμορφο και μελετημένο περιβάλλον!
Μπράβο για την εξαιρετική δουλειά και το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνεις σε αυτά τα πλασματάκια!
 
@Γιαννης17 Το βράδυ τα περισσότερα κοιμήθηκαν εκεί. Δείχνουν να τις προτιμάνε και να κάθονται εκει και την ημέρα.
Μέχρι στιγμής μόνο ένα από τα ζευγάρια έχει μείνει σταθερό και κάθεται στην ίδια κουρνιαστρα και την ημέρα και το βράδυ. Τα υπόλοιπα βρίσκουν ακόμα τα πατήματα τους και κάθονται μόνα τους, όποτε μπορεί και να δω κάποια αλλαγή στα ζευγάρια. Είμαι περίεργη να δω πώς θα πάει.
 
όποτε μπορεί και να δω κάποια αλλαγή στα ζευγάρια.
Πολύ πιθανόν,τώρα έχουν το δικαίωμα της επιλογής οπότε τίποτε δεν είναι απίθανο. Ίσως δεις και κανένα από αυτά που είναι μπακούρια με κανένα άτομο που πριν ήταν ζευγάρι. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει στην συνέχεια. Να μας ενημερώνεις Ελένη 🙂
 
Αυτό είναι το αρσενικό που έχει το πρόβλημα στα νύχια;

Ναι, στο πίσω νύχι και που ήταν ασταθές στο πέταγμα. Μου βγήκε ξαφνικά σούπερ κυριαρχικό. Την καλύτερη θέση έχει καβατζωσει. χαχα.
 
Ελένη, πολύ ωραίο περιβάλλον για τους πτερωτούς φίλους σου. Οι ατομικές κουρνιάστρες είναι ό,τι καλυτερο για πουλιά σε κλούβα. Ησυχάζουν και οι ασθενέστεροι. Τις χρησιμοποιούν και οι Μαλινουάδες για την εκπαίδευση των νεαρών αρσενικών.
Καλή απόλαυση!
 
Οι ατομικές κουρνιάστρες είναι ό,τι καλυτερο για πουλιά σε κλούβα

Πραγματικά Γιώργο. Παρατήρησα ότι επιδιώκουν να βρίσκονται εκεί, ειδικά όταν φοβηθούν από κάτι ή θέλουν απλά να ηρεμήσουν. Και επίσης τη χρησιμοποιούν ανα ζευγάρια, γεγονός που τους δίνει μια αίσθηση ασφαλείας και το χειμώνα έξτρα ζεστασιάς.
 
Back
Top