Γενικά Προσοχή στα πτηνά σας, κίνδυνος από πετρογεράκι

ΑΝΤΙΝΟΟΣ

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα-καλησπερα... καλη κυριακη σε ολους
Σας ενημερωνω ολους σημερα πρεπει να προσεχετε κι αμεσα τα καναρινια παπαγαλακια κτλ μεσα στο σπιτι σας... ειχα βγει εξω μπαλκονι διατυπωσα κι ειδα σε μια κεραια ενας αγριος παπαγαλος αλλα δεν ειναι παπαγαλος ειναι ενα πετρογερακι κι ξαναελεξα παλι αν ειμαι για σιγουρια κι το τελικο που ειδα
5 πετρογερακια σε κεραιες κι μπαλκονια περιμεναν το θυμα να φανε τα καναρινια μου αλλα γλυτωσα κι τα εβαλα μεσα...
Παραλαβα ενα μυνημα απο συναδελφο μου απλωθηκαν στη δυτικη αττικη πετρογερακια κι εδω στι νοτια αττικη ακομη κι στο πειραια...
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ

Καλημερα-καλησπερα... καλη κυριακη σε ολους
Σας ενημερωνω ολους σημερα πρεπει να προσεχετε κι αμεσα τα καναρινια παπαγαλακια κτλ μεσα στο σπιτι σας... ειχα βγει εξω μπαλκονι διατυπωσα κι ειδα σε μια κεραια ενας αγριος παπαγαλος αλλα δεν ειναι παπαγαλος ειναι ενα πετρογερακι κι ξαναελεξα παλι αν ειμαι για σιγουρια κι το τελικο που ειδα
5 πετρογερακια σε κεραιες κι μπαλκονια περιμεναν το θυμα να φανε τα καναρινια μου αλλα γλυτωσα κι τα εβαλα μεσα...
Παραλαβα ενα μυνημα απο συναδελφο μου απλωθηκαν στη δυτικη αττικη πετρογερακια κι εδω στι νοτια αττικη ακομη κι στο πειραια...
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ
Συμφωνώ έχει γεμίσει ο τόπος... Ειδικα Κερατσινι, Νεαπολη, Κορυδαλλος και Σχιστο.

Δυστυχώς φίλε μου εχεις δικιο εγω μένω αθηνα και τις προάλλες σήκωσα την τέντα και ελειψα μονο για 3 ωρες και βρηκα μισοφαγομενη την καλη μ την καρδερινα και έμεινα έκπληκτος αφου δεν πίστευα οτι εχει τοσο πολλα στις πόλεις

Ναι φίλε ειναι θέμα. Υπάρχει και προστατευτικο για τα κλουβια.
Δεν ειναι το θεμα να εχουμε προστατευτικα αλλα σωστα το ειπες για προστατευτικα αλλα πρωτο απολα φανταστεις που εγινε την φωτια και καταφεραν να ξεφυγουν και ηρθαν Αθηνα ενω εσυ τα εχεις προστατευτικα στα καναρινια στο μπαλκονι σου και λειπεις πιθανοτητα θα ειναι νεκρα τα πουλια σου διοτι τα τρομαζουν για να προσπαθησουν τακτικα ωρες και σιγουρα τα καναρινια σου ειναι πανικου και καρδιακα...

Τα πετρογεράκια και κάθε λογής αρπακτικά υπήρχαν, υπάρχουν κ θα υπάρχουν όσο γυρίζει η γη. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Δεν χρειάζεται σε μια κρίση πανικού να ταμπουρώνουμε τα καναρίνια στο σπίτι για λίγο κ μετά όταν νιώσουμε πως είτε πέρασε ο κίνδυνος, είτε δεν υπάρχει, να τα βγάζουμε έξω. Εφόσον έχουμε επιλέξει να μένουν έξω, υποχρεούμεθα να τους παρέχουμε προστασία από τα πάντα. Όλοι μας έχουμε βιώσει τον άδικο χαμό ενός πτηνού συντροφιάς σε ανύποπτο χρόνο...Ας μας γίνει μάθημα κάποια στιγμή.

Σχετικά θέματα

Back