Φροντίδα Προσοχή φίδι μπήκε μέσα σε κλουβί και έφαγε καναρίνια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARY58
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MARY58

PB Known Member
Εγγραφή
29 Αυγ 2021
Μηνύματα
3.783
Έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο κ σας το επισυνάπτω για να έχετε την προσοχή σας εάν έχετε καναρίνια σε ίδιες συνθήκες.

 
Δυστυχώς υπήρξα και εγώ άτυχος να αντικρίσω το φιδι μέσα στο κλουβί με... "φουσκωμένη κοιλίτσα", και φυσικά το φτεξιμο ήταν δικό μου. Αν και η κατασκευή που τα έχω, έχει και σιτα, αλλά κάπου βρήκε και μπήκε.
 
Όχι απλά η σίτα ήταν κολλημένη στο ξύλο με καρφωτικό, και σε κάποιο σημείο έκανε μια μικρή κοιλιά. Κάπου εκεί θα μπήκε. Γενικά τα ποντίκια και τα φίδια είναι τα ποιό "δύσκολα" στο να τα απωθήσεις, γιατί τρυπώνουν παντού!
 
Είναι τόσο τραγικό. Βλέποντας την φωτογραφία του άρθρου παραμένω να απορώ πως χώρεσε το κορμί του μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού. Εκτός εάν στράβωσε κάποιο κάγκελο για να χωρέσει. RIP άμοιρα καναρινάκια. Σκέφτομαι για το ένα που γλίτωσε εάν είχε οπτική επαφή με το γεγονός τι τρόμο θα έζησε!
 
Βλέποντας την φωτογραφία του άρθρου παραμένω να απορώ πως χώρεσε το κορμί του μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού.
Είναι εξαιρετικά ευέλικτα ζώα και μπορούν να χωθούν σε απίστευτα σημεία. Και δεν είναι τόσο κυλινδρικά όσο δείχνουν. Πολλά φίδια μπορούν να "επιπεδοποιήσουν" το σώμα τους, όχι μόνο για να τρυπώσουν σε κουφάλες δέντρων κλπ, αλλά και για να εκφοβίσουν άλλα ζώα, κυρίως φίδια. Κρίνοντας πάντως από την φωτογραφία, το κλουβι δείχνει ετοιμοθάνατο, δεν θα με εξέπληττε αν είχε κάποιο τσαλακωμένο σύρμα που επέτρεψε στο φίδι να μπει κύριος μέσα.
 
Ακόμα ένα θύμα...

Το εντυπωσιακότερο δεν είναι το πως τρυπώνουν σε ένα κλουβί, αλλά το πως βγαίνουν έχοντας ένα ολόκληρο καναρίνι στο λαιμό κόμπο... Περιμένουν να χωνέψουν μάλλον?

Τέτοιες ειδήσεις μου θυμίζουν πάντα τον Eugene Tooms από τα X-Files και το πόσο πολύ θέλω να ξαναδώ X-Files.
Και ότι πρέπει να βάζουμε προστατευτικό στα κλουβιά μας.
 
Σκέφτομαι για το ένα που γλίτωσε εάν είχε οπτική επαφή με το γεγονός τι τρόμο θα έζησε!
Υπάρχει βίντεο στο youtube με φίδι που τρώει 3-4 μικρά μέσα από τη φωλιά τους (όχι σε κλουβί) και η μάνα φτάνει ανήμπορη και βλέπει όλο το σκηνικό από το 2ο πουλάκι και μετά. Μετά κάθεται πάνω από τη φωλιά και τσιτσιρίζει... Εντάξει, είναι ίσως ό,τι πιο λυπηρό έχω δει. Και ήταν μια κουκλίτσα...

(Το "τέλειο" παει για τα X-Files προφανώς)
 
Μετά κάθεται πάνω από τη φωλιά και τσιτσιρίζει... Εντάξει, είναι ίσως ό,τι πιο λυπηρό έχω δει. Και ήταν μια κουκλίτσα...
Νομίζω ότι δεν θα άντεχα να το δω. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από ένα βιντεάκι που υπάρχει στο φόρουμ όπου σκούζει με πόνο κ απελπισμενα ενας παπαγάλος που βασανίζεται από ένα σιχαμα ψυχασθενή παίχτη του MasterChef της Τουρκίας. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.😭🥺
[automerge]1655980951[/automerge]
(Το "τέλειο" παει για τα X-Files προφανώς)
Προφανώς!
 
Back
Top