Προστασία κλουβιού από τον αέρα με νάυλον

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kafu
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kafu

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2018
Μηνύματα
70
Πόλη
Πάτρα
Καλημέρα, έφτιαξα κ εγώ φούσκαλιτσα για τον Νακο μου κυρίως για προστασία από τον αέρα και λιγότερο για τις θερμοκρασίες. Μένω Πάτρα όποτε οι θερμοκρασία δύσκολο να φτάσει το 0 ή ακόμα κ μείον. Έχω ενισχύσει την αυγοτροφη με λάδι και, τους έχω βάλει κ πασατέμπο, που απ ότι ξέρω είναι αρκετά λιπαρος κ θα τα βοηθήσει στην διατήρηση της θερμοκρασίας τους..
Βάζω κ μια φωτό από την κατασκευή η οποία πιάνει τις 2 πλευρές που είναι εκτεθειμένες στον αέρα κ την οροφή.
Θα μπουν κ λάστιχα για την σταθερότητα τους..

A029.webp
 
@Kafu καλησπέρα. Θα συμφωνήσω με τον @Tony Forpus. Καλό είναι να προσανατολιστείς σε μια μόνιμη, ανθεκτική και ευκολότερη στον καθαρισμό λύση. Κλείνοντας, παρατηρώ ότι το άνοιγμα είναι στην πλαϊνή όψη.. σωστά; Συνήθως, η πρόσοψη είναι αυτή που μένει ανοικτή, ώστε να καθίσταται εύκολη τόσο η αλλαγή τροφής όσο και νερού. Είσαι σίγουρος ότι θα σε βολέψει;
 
Μηπως φάει από την φουσκάλα κ πνιγεί;
Θα κοιτάξω να το βάλω σε απόσταση ώστε να μην το φτάνει.
Ευχαριστώ

Τα καναρινια εχουν περιεργια και θα το δοκιμασουν σιγουρα, περα απο πνιγμο μπορουν να δημιουργηθουν και αλλα προβληματα
 
Φιλε, μπορεις να κανεις ενα πλαισιο κατα 5 εκ μεγαλυτερο του κλουβιου σου, με πηχακια 4-5 εκατοστων σε βαση κοντρα πλακε. Τοποθετησε στις 4 πλευρες σιτα και στη συνεχεια βαλε το προστατευτικο σου ναυλον. Στη προσοψη κρεμασε διαφανες πλεξιγκλας παχους 3μμ. Για να εχεις οπτικη επαφη με τα πουλακια και να τα προστατευεις απο τον αερα.Αυτη τη κατασκευη εχω κανει σε δυο κλουβια που εχω σ εξωτερικο χωρο. Πιστευω να βοηθησα.
 
Τα καναρίνια όμως δεν έχουν τη δυνατότητα να κόψουν κομμάτια όπως οι παπαγάλοι και δεν πιστεύω πως υπάρχει ρεαλιστικά κίνδυνος γι' αυτά. Αν μάλιστα φροντίσουμε να μην φτάνουν τις άκρες με τα ράμφη τους τότε ακόμη και οι λίγες πιθανότητες να προκληθεί κάποιο πρόβλημα σ' αυτά... μηδενίζεται.
 
Back
Top