Προσωρινή λύση προστασίας από αρπακτικά

goldenvirginia

PB New Member
Εγγραφή
2 Απρ 2014
Μηνύματα
21
Λοιπον μπροστα και πλαγια μπαινει συρμα πισω ΔΕΝ μπαινει για να μπρω να βγαζω το κλουβι, το οποιο θα το τοποθετησω μεσα στην ''ραφιερα'' Πως σας φαινεται; Μιλαω παντα για προσωρινη κατασκευη (δεν εχω λεφτα)

rsz_1dsc02160.webp
 
Μια χαρά είναι. Μήπως θα μπορούσες το μπροστινό σύρμα να το καρφώσεις σταθερό στην μία πλευρά και στην άλλη κάπως να το ανοιγοκλείνεις; Επίσης θα μπορούσε να είναι σε κομμάτια ανά ράφι και όχι μονοκόμματο
 
Και εγώ μια χαρά το βρίσκω. Φρόντισε να στερεώσεις την κατασκευή στον τοίχο γιατί κινδυνεύει να πέσει όλο μαζι αν δεχθεί επίθεση.
 
θα την στερεωσω στον τοιχο και για εναν αλλο λογο. εδω πανω που μενω βγαζει πολλες φορες αερα δυνατο. Σας ευχαριστω ολους παιδια.
 
Βάλε το πλαστικό τετραγωνάκι που βάζουν για τα παιδιά στα μπαλκόνια... Θα γλιτώσεις πολλά χρήματα
 
επισης μπορεις να βαλεις και ροδακια για ευκολια στο καθαρισμό, ειδικα αν εχει ραφι πολυ χαμηλα. Λυκαβηττο μενεις;
 
κι εγω ραφιερα ντεξιον εκανα και εντυσα ολες τις πλευρες με κουνελοσυρμα και σιτα για τα κουνουπια και στην μπροστα εκανα μια προσοψη κουνελοσυρμα με σιτα και απο την μια μερια τα εδεσα με tire up και ανοιγει σαν πορτα. Απο την αλλη για να στεκεται τα μαγκωνω με κατι δυνατα μανταλακια που πηρα απο το πρακτικερ! Κι εχω το κεφαλι μου ησυχο!

DSC05629.2.webp
 
Ωραία, απλή και πρακτική λύση!
:) οτι μπορουμε κανουμε! Θα κλεισω και το κατω ραφι αφου κατεβασω λιγο και τα αλλα 2, να εχει δλδ 4 χωρους και οχι 3! Σιγα σιγα, καθε μηνα κι απο κατι κανουμε!
 
Back
Top