Ούρα Τίγρης!Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι συστατικά περιέχει το υγρό ψεκασμού- απωθητικό για γατες...![]()
Το καλύτερο πάντως που απωθεί τις γάτες είναι το ξύδι! Ναι το ξύδι. Η γιαγιά μου έβαζε στην αυλή της μπολάκια με ξύδι και απο ότι έλεγε έκανε δουλειά... Και φθηνό και οικολογικό
δηλαδη αν βγαλουμε ενα καναρινι εξω στις γατες κ διπλα ενα μπολακι ξυδιΤο καλύτερο πάντως που απωθεί τις γάτες είναι το ξύδι! Ναι το ξύδι. Η γιαγιά μου έβαζε στην αυλή της μπολάκια με ξύδι και απο ότι έλεγε έκανε δουλειά... Και φθηνό και οικολογικό
Ναφθαλίνη όχι!Και το πιπέρι διάβασα.
Και η ναφθαλίνη μέσα στο χώμα για να μη σκάβει.
Δεν είπα κάτι τέτοιο... Μάλλον δεν κατάλαβες...δηλαδη αν βγαλουμε ενα καναρινι εξω στις γατες κ διπλα ενα μπολακι ξυδι
[κ η γατα πειναει :bad ]λετε να φρικαρει απ το:cool14: ξυδι κ να... φυγει;
δεν θα το δοκιμαζα ουτε στο... Ονειρο μου!)
Άσε που θα χαλάσουν και τα φυτά.Ναφθαλίνη όχι!Μπορεί να τη φάει ή να είναι αλλεργική, η γάτα και να πάθει κάποιο κακό. Δεν θέλουμε εμείς να κάνουμε κακό σε κάποιο ζωάκι. Ετσι δεν είναι; Απλά να προστατεύσουμε τα πουλιά μας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας