Αναπαραγωγή Πρωτος νεοσσος, βοηθεια στο ταισμα με πατε και συριγγα

Sadeness1990

PB New Member
Εγγραφή
17 Απρ 2009
Μηνύματα
28
Πόλη
Πτολεμαΐδα
Καλησπερα
Σημερα το πρωι εσκασε μυτη ο πρωτος νεοσσος οπως ακριβως αναμενοταν, παρολη την ταλαιπωρια της μετακομισης. Επειδη ομως το δευτερο αυγο ηρθε με διαφορα 3 ημερων θελω ξερω με ποιο τροπο μπορω να βοηθησω στο ταισμα των μικροτερων οταν ερθουν τις επομενες μερες. Εχω προμηθευθει την Gold Patee της Orlux γιατι στην Πτολεμαιδα δε βρηκα τροφη για νεοσσους σε συριγγα. Απλα δεν ξερω πως να φτιαξω το μειγμα με την Gold Patee για ταισμα με συριγγα.

Περιμενω τις πολυτιμες γνωσεις σας ωστε να πρετοιμαστω.
Ευχαριστω για αλλη μια φορα...
 
Με αυγοτροφή αντί για ειδικό μείγμα για νεοσσούς, μπορεί να τους κάνει μεγαλύτερη ζημιά αντί να τους βοθήσεις. Γιατί δεν παραγγέλνεις μέσω internet αφού δεν βρίσκεις;
 
Ισως η παραγγελια μεσω net να καθυστερησει σε βαρος των νεοσσων. Παντως ειχα διαβασει οτι χρησιμοποιειται η αυγοτροφη σε μειγμα για συριγγα χωρις να γνωριζω τη συνταγη... Αναμενω τον γνωστη της συνταγης.
 
Παντως ειχα διαβασει οτι χρησιμοποιειται η αυγοτροφη σε μειγμα για συριγγα χωρις να γνωριζω τη συνταγη... Αναμενω τον γνωστη της συνταγης.
Ξέρω πολλούς που θα αναμένουν μαζί σου αυτόν τον αυτοαποκαλούμενο "Τσελεμεντέ της Ορνιθοκουλτούρας"!

ΥΓ. Η ειρωνεία ασφαλώς και δεν αφορά εσένα.
 
το καλυτερο ειναι να παρεις τροφη για νεοσοους. Αν ψαξεις καλα θα βρεις. Γιατι θελεις να τα ταισεις ςσυ;δεν ταιζει η καναρα; Αν ταιζει αφησε τα.
 
Οπως αναφερω στην πρωτη δημοσιευση, το δευτερο αυγο γεννηθηκε 3 μερες μετα κ την επομενη το τεταρτο. Αναμενοντας λοιπον την εκκολαψη του δευτερου σε 3 μερες το forum μου συνεστησε να βοηθησω στο ταϊσμα εξ' αιιτιας αυτης της διαφορας.
 
Αν ταισεις να ταΐσεις με τροφή κατάλληλη. Όσο κινδυνεύουν από το να μην τα προλαβαίνει η κανάρα και να τρώει μόνο το μεγαλύτερο άλλο τόσο και ακόμη περισσότερο κινδυνεύουν και από ακατάλληλη τροφή. Ό,τι συνταγή και να βρεις δεν μπορεί να είναι κατάλληλη για το στομάχι ενός νεοσσού μίας ημέρας, έχω χρησιμοποιήσει παλιά τέτοιες συνταγές και ελάχιστη επιτυχία είχαν ακόμη και σαν συμπλήρωμα.
 
Ευχαριστω... Το επιασα το νοημα... Τσελεμεντες, ακυρος. Αν κ για τα καναρινια μου θα γινομουν γκουρου μαγειρικης.
 
Back
Top