Ασθένειες Πρόβλημα με Γαλιάνδρες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης COOLISH
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.

COOLISH

Banned
Εγγραφή
31 Μαϊ 2008
Μηνύματα
5
Πόλη
Σέρρες
Γεια σας! Είμαι νέος στο Forum και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ένα πρόβλημα με τα συγκεκριμένα πουλιά. Πολλά απο τα μικρά τους πεθαίνουν και τα μεγάλα δεν ζουν πάνω απο 2-3 χρόνια αν και εξημερώνοντε πλήρως. Ενώ είναι καλά ξαφνικά πεθαίνουν. Όταν αρχιζουν να αρρωσταίνουν το στομα τους, εσωτερικά, γίνεται άσπρο. Κάποιος φίλος μου είπε ότι αναπτύσουν σκουλίκι και θέλουν αντιβίωση. Ξέρει κάποιος τίποτα ή μπορεί να βοηθήσει;
 
Επίσης να σας πω ότι τα πουλιά τα δίνω μαϊνοτροφή, ηλιόσπορο και τροφή για καναρίνια. Επίσης ότι βρω από ακρίδες τα δίνω. Τις τρώνε με ευχαρίστηση.Ακόμα μέσα στο ξύλινο κλουβί πάντα βάζω και λίγη άμμο την οποία βέβαια αλλάζω κάθε φορά που καθαρίζω τα κλουβιά.
 
Καλως ηρθες στην παρεα πατριωτακι, αφου εκανες επιτυχως την εγγραφη σου βαλε ενα post ως ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ να συστηθεις στο forum να σε καλωσορισουμε. Για το προβλημα σου τωρα θα βοηθουσε να μας ελεγες που τα βρηκες, κν τα αναπαραγεις εσυ, αν ειναι σε συνθηκες φυσικες η σε ελεγχομενο χωρο.
 
Καλως ηρθες!

Εχεις σκεφτει οτι τα εντομα που δινεις στα πουλια μπορει να εχουν ερθει σε επαφη με εντομοκτονα η αλλα φυτοφαρμακα; Απο που τα μαζευεις; 😕
 
Λοιπόν. Τα πουλιά τα παίρνω από τις φωλιές τους, απο κάποια χωράφια. Τα ταΐζω εγώ με σύριγγα και τα εξημερώνω. Η τροφή που τα δίνω περιέχει βιταμίνες από κανάρια και διάφορα άλλα αλεσμένα στο μπλέντερ. Το ίδιο που παθαίνουν τα μικρά παθαίνουν και τα μεγάλα. Οπότε δεν είναι επειδή είναι μολυσμένες οι ακρίδες επειδή δεν τρώνε τα μικρά ακρίδες.Αλλά και οι ακρίδες παλι δεν νομίζω να έχουν κάτι. Είμαι μακριά απο φυτοφάρμακα.
 
Μια χαρά μεγάλώνουν τα πουλιά. Το πρόβλημα είναι γιατί πεθαίνουν... Και έχω το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα πουλιά. Όλα τα άλλα είδη είναι μια χαρά.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top