Ασθένειες Πρόβλημα με νεοσσό 23 ημερών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stfns
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stfns

PB Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2014
Μηνύματα
2.052
Πόλη
Καλλιθέα
Σήμερα το πρωί, ένα από τα 5 συνολικά κόκκινα μωσαικά ενός ζευγαριού, παρουσίασε εντελώς ξαφνικά τα παρακάτω συμπτώματα:
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Μετά απο λίγα λεπτά ηρέμησε και ζήτησε και τροφή από τους γονείς του. Το απόγευμα ξανά το ίδιο. Η κοιλιά του φαίνεται σκούρα, ενώ έχω την αίσθηση πως είναι αδυνατισμένο. Έχει ξανατύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο;

υ. Γ. είμαι σε επικοινωνία με την πτηνίατρο.
 
Καλήμερα Στέφανε! Είχα ακριβώς το ίδιο σε ένα αχατη παστέλ κόκκινο μωσα'ι'κο περίπου 40 - 50 ημερών, το δικό μου το παθαινε κυρίως το βράδυ έπεφτε κάτω και έκανε ακριβώς το ίδιο με το δικό σου, ξαφνικά συνερχοταν και όλα απόλυτα φυσιολογικά, στην αρχή ήταν κάθε μέρα μετά έγινε μια φορά την εβδομάδα, και ξαφνικά σταμάτησε, όλο αυτό σε μία διάρκεια 3 μηνων, το πουλάκι τώρα είναι 3 χρόνον υγιέστατο και κελα'ι'δα ασταμάτητα, νόμιζα πως είναι επιληψια αλλά δεν είμαι σίγουρος.
 
Στέφανε δεν έχω καθόλου άποψη περί τίνος πρόκειται, αλλά διάβασα πάλι για twirling μια και κάποιες συσπάσεις που έκανε μου φάνηκαν νευρολογικής φύσεως και κάπου αναγράφεται ότι σε νευρολογικά το αίτιο θα μπορούσε να είναι μεταξύ άλλων και ελλείψεις σε Βιταμίνη Β12 και D. Θα έλεγα λοιπόν αν δεν καταλήξετε κάπου με τον γιατρό, να έχεις και τον εμπλουτισμό της διατροφής του σε αυτές τις βιταμίνες και σε minerals κατά νου.
 
Ρήξε μια ματιά σ' αυτό
https://community.petbirds.gr/threa...στικό-Εργαστήριο-Κομοτηνής.43021/#post-425435

, αλλά διάβασα πάλι για twirling.
Γιάννη, επειδή έτυχε να αποκτήσω ακριβή γνώση, για την κλινική εικόνα ενός πουλιού με twirling, λέω οτι αυτή είναι τελείως διαφορετική, απο την εικόνα που βλέπουμε. Ιδιαίτερα όσο έχει να κάνει με τις εκδηλώσεις πανικού του ατόμου.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιάννη, επειδή έτυχε να αποκτήσω ακριβή γνώση, για την κλινική εικόνα ενός πουλιού με twirling, λέω οτι αυτή είναι τελείως διαφορετική, απο την εικόνα που βλέπουμε. Ιδιαίτερα όσο έχει να κάνει με τις εκδηλώσεις πανικού του ατόμου.
Ναι, Μάκη, το είδα κι εγώ ότι δεν έχει twirling, απλά επειδή μπορεί τα αίτια του twirling να είναι νευρολογικής φύσεως, και ενδεχομένως επίσης τα αίτια για το πουλάκι του Στέφανου να είναι επίσης νευρολογικά, για αυτό, ενώ δεν συσχετίζω τις δύο εικόνες, γράφω μια πιθανή (αν δεν βρεθεί κάποια άλλη διάγνωση) αντιμετώπιση.
 
Back
Top