Διατροφή Πρόβλημα με σακί σπορικών

TheBigL

PB Member
Εγγραφή
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.911
Πόλη
Αθήνα
Παρήγγειλα ένα σακί σπορικά της Vadigran και ήρθε σήμερα. Είχα ρωτησει από πριν την ημερομηνία λήξης και μου είχανε πει 5ος του 17.Αφού ήρθε το σακί σε πλαστική σακούλα έκατσα να δω την ημερομηνία λήξης αν όντως ήταν έτσι όπως μου είπανε. Κοιτάζωντας το σακί από κοντά είδα κάτι πολύ μικρές τρύπες όχι σε μεγάλη έκταση και τόσο μικρές που δεν χώραγε σποράκι να βγει. Πατάω λίγο το σακί από πάνω να δω αν είναι αεροστεγώς κλεισμένη και ο αέρας από κάπου βγήκε ☹. Τελικά η ημερομηνία ήτανε αυτή που μου είχανε πει.Βρήκα άλλη μια τρυπίτσα πιο μεγάλη και λίγο που την πίεσα βγήκε εκτός ένα σποράκι με δυσκολία μεν αλλά βγήκε. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα να δω αν υπάρχουνε έντομα. Έτσι μου έρχεται να την πετάξω γιατί και τηλέφωνο να τους πάρω άντε να βγάλω άκρη και που να ξαναέρχοντε να την πάρουνε και να την ξαναφέρουνε. Με κλείσανε μέσα σήμερα απογευματιάτικο για να την φέρουνε.Αν και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα είναι και τα άλλα. Κανονικά αυτές οι πλαστικές συσκευασίες δεν θα έπρεπε να είναι αεροστεγώς κλεισμένες;
 
Κανονικά αυτές οι πλαστικές συσκευασίες δεν θα έπρεπε να είναι αεροστεγώς κλεισμένες;
Φυσικά.
Κανονικά πρέπει να το επιστρέψεις δεν έχεις άλλη τροφή;
 
Κανονικά αυτές οι πλαστικές συσκευασίες δεν θα έπρεπε να είναι αεροστεγώς κλεισμένες;

Νομίζω οτι πρέπει να το αναφέρεις στο κατάστημα που την αγόρασες.
 
Φυσικά.
Κανονικά πρέπει να το επιστρέψεις δεν έχεις άλλη τροφή;
Έχω Μαρία αλλά δυστηχώς την έχω πατήσει άσχημα γιατί έφτιαχνα μείγμα μόνος μου με σπορικά από ornitalia αλλά στο τάπερ με το καναβούρι και στο τάπερ με την περίλλα βρήκα έντομα διαφορετικά στο κάθε σπορικό. Τώρα έκανα ένα μείγμα που απλά δεν έχω καναβούρι μέσα γιατί περίλλα ξανααγόρασα και την έβαλα ψυγείο. Τελικά θέλησα να δοκιμάσω έτοιμο μείγμα και το συγκεκριμένο το είδα και μου άρεσε η σύστασή του και αφού το έχουνε δοκιμάσει αρκετά μέλη και μείνανε ευχαριστημένοι είπα να δοκιμάσω. Μόλις έστειλα ένα μήνυμα στο κατάστημα να δω τί θα μου πούνε.
Βασικά έχω ακούσει ότι σπορικά σε χάρτινα σακιά δεν είναι αεροστεγώς κλειστά.Αλλά σε πλαστικές σακούλες έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να είναι αεροστεγώς χωρίς να είμαι σίγουρος.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Κανονικά αυτές οι πλαστικές συσκευασίες δεν θα έπρεπε να είναι αεροστεγώς κλεισμένες;
Ασφαλώς και θα έπρεπε. Εγώ θα τηλεφωνούσα από βδομάδα στο κατάστημα, εννοείται χωρίς να ανοίξω τη συσκευασία και θα απαιτουσα να μου την αντικαταστησουν. Την πλήρωσες δεν στη χάρισαν.
 
Βασικά έχω ακούσει ότι σπορικά σε χάρτινα σακιά δεν είναι αεροστεγώς κλειστά.
Αεροστεγώς με την έννοια να έχει αφαιρεθεί ο αέρας δεν είναι αλλά δεν έχουν και τρυπούλες, γιατί τέτοια χάρτινα σακιά παίρνω κι εγώ.
 
Δεν έχω πρόβλημα να το πω και εδώ.Από το pet4u.Βασικά είδα στο site γράφει ότι μπορείς να επιστρέψεις το προιόν μέσα σε 14 μέρες χωρίς να τους αναφέρεις τους λόγους αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Μετά κάτι λέει και για ελλατωματικά προιόντα. Θα δω τί θα μου απαντήσουνε αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο και την Δευτέρα.Βασικά εκτός της πλαινής τρύπας που χωράει να βγει σπόρος οι υπόλοιπες είναι λες και είχε για παράδειγμα δίπλα από το σακί στο φορτηγό καμιά χτένα σκύλου ή γάτας μεταλλική και την τρύπησε γιατί οι τρύπες είναι λες και γίνανε συμμετρικά κάπως.
 
Κανονικά πρέπει να το επιστρέψεις
πρέπει να το αναφέρεις στο κατάστημα που την αγόρασες.
..όχι απλά εννοείται,Λάμπρο, αλλά επιβάλλεται η επικοινωνία με το κατάστημα και από την μεριά τους η άμεση αντικατάσταση της συσκευασίας. Δεν σου την έκαναν δώρο.. Την πλήρωσες και τα ''κορόιδα-θύματα'' μας τελείωσαν πες τους!
 
Μίλησα με το κατάστημα και μου είπανε να την αλλάξω απλά δεν την έχει τώρα την ίδια και θα την φέρουνε την Τετάρτη. Οπότε θα την πάω αύριο να την αφήσω και την επόμενη θα την φέρουνε στο κατάστημα. Πάλι καλά :)
 
Πολύ σωστή η κίνηση τόσο η δική σου όσο και του επαγγελματία.
Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει πρόθεση για απάτη και όλα να προέρχονται από λάθος.
 
Αν είχε γίνει την ημέρα που το φέρανε δεν θα με πείραζε.Αλλά μπορεί να έγινε οπουδήποτε. Επίσης σκεφτόμουνα αυτή είναι εισαγώμενη. Τώρα ένα σακί 20 κιλών από έξω μέχρι να φτάσει στο pet shop έχει αλλάξει αρκετά χέρια οπότε το βρίσκω και εύκολο μια τέτοια σακούλα πλαστική να ανοίξει ή να έχει μικροφθορά. Δεν κατηγόρησα το pet shop γιατί όσες φορές ψώνησα από το φυσικό τους κατάστημα όλα ήταν καλά.
Πιο πολύ εξιστορήθηκα την ιστορία για την γκαντεμιά που με δέρνει. Εδώ με μυωπία χωρίς γυαλιά βλέπω τρίχα στο φαγητό η οποία θα πέσει πάντα σε μένα γιατί είμαι περίεργος δεν θα μπάνιζα τις τρυπούλες στο σακί;
 
Back
Top