Γενικά Πρόβλημα με τους γείτονες λόγω των πουλιών μου

galanisnikos

PB Member
Εγγραφή
31 Οκτ 2006
Μηνύματα
67
Πόλη
Βόλος
Κυριοι καλησπερα σας.
Μου την επαισε ενας γειτονας γιατι λεει τον ενοχλουν τα κελαιδησματα.Απειλει με αστυνομια και υγειονομικο.
Τι γνωριζετε για το θεμα;Υπαρχει οριο στον αριθμο;
Eυχαριστω.
 
Φιλε νικο ακριβως το ιδιο προβημα αντιμετωπισα και εγω περσι και προπερσι με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη να εχω μονο 25 πουλια. Ο κοσμος εχει παλαβωσει μου εκαναν παραπονα οτι δεν μπορουν να κοιμηθουν απο το κελαηδισμα ενω ακριβως απο κατω ειναι ενας απο τους πιο κεντρικους δρμους του Αγρινιου τι να πεις! Εγω πηρα τηλ την αστυνομια και τους ρωτησα αυτοι μου ειπαν οτι μπορω να εχω οσα θελω αλλα τις ωρες της κοινης ησυχιας να μην κελαιδανε(πουλανε φιμωτρα πουθενα;) και οτι πρεπει να ειναι πολυ καθαρα αν τυχον καποιος σου στειλει το υγεινομικο! Αυτα απο μενα!
 
Αν με την συζητηση δεν καταφερεις τιποτα... Και ειναι απο εκεινους τους κομπλεξικους που ασχολουντε με τετοια μονο και μονο γιατι δεν εχουν κατι αλλο να ασχοληθουν.. (οπως κατι ατομα που μαλωνουν τα παιδακια που παιζουν στις γειτονιες.. Τωρα που ουτε γειτονιες υπαρχουν πια.. Ουτε και τα παιδακια παιζουν)... Τοτε ερχομαι και εγω... Ευχομαι ολα να πανε καλα... Και να λυθει το θεμα.. Με τον καλυτερο τροπο.
 
Παιδια ευχαριστωγια την -χειρα- βοηθειας αν και δεν πιστευω πως ειναι λυση. Καθαρα ειναι αλα ειναι και 15 ζευγαρια σε νια κλουβα στην αυλη και δεν ξερω αν καληπτωμαι με αυτον τον αριθμο. Περιμενουμε και βλεπουμε.
 
Εγω πάντως δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα έπρεπε να είχες εμένα για γείτονα.
 
Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο να πείνεις τον καφέ σου στην αυλή η στον κήπο και να ακούς τα πουλάκια να κελαηδάνε;
 
Φίλε μας δεν ζητούν "ησυχία ", οι γείτονες(;).Απλά ίσως είναι μιά ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τέτοια θέματα. Γνώμη μου να μην υποχωρήσεις. Είναι σίγουρο ότι μάλλον, πρόκειται για θρασύδειλους. Παντού υπάρχουν τέτοια κρούσματα.
 
Μου ήρθε μια ιδέα πρώτα τους πιάνεις με το καλό και τους λες δίχως να ξέρουν πως διάβασες το νόμω περί κατοικίδιων και ρώτησες τις αρχές. Αν δεν πιάσει αυτό πάμε στο σχέδιο b τους λες τώρα θα γεννήσουν και θα σας χαρίσω και κανένα καναρινάκι... Εάν δεν υποχωρήσουν και με αυτό τότε τους λες :coolk εγώ θα πάρω τα καναρίνια αλλά όσο δεν θα είναι ώρα κοινής ησυχίας δεν θα ξανά ησυχάσετε ποτέ θα τους πεις πως θα ηχογραφήσεις καναρίνια και όσο δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας θα βάζεις τέρμα το stereo😱 και να στείλουν και τον άριο πάγο...
Y. Γ. Θα τα πεις σοβαρός ήρεμος χωρίς να ανεβάσεις καθόλου τόνους για να δούμε τι θα κάνουν... άντε μην σηκωθώ και έρθω από Ρόδο
 
Απόσο ξέρω αν είναι καθαρά τα κλουβιά και όλα τα πουλιά είναι εκτροφής μπορείς να έχεις όσα θέλεις.
Πάντα και παντού θα υπάρχουν κομπλεξικοί άνθρωποι που έχουν νέτρα ακόμα και με τα σπουργίτια που κυκλοφορούν στο μπαλκόνι τους.
Εγώ ότι πουλιά έβγαζα μέχρι και πέρσι τα χάρισα γύρω γύρω στους γείτονες. Μπορώ να πω ότι έχουμε κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις.Ανταλλάσουμαι απόψεις και γνώμες.Φέτος μάλιστα μία γριούλα που τις χάρισα ένα ζευγάρι απόκτησε τα πρώτα της μικρά.
Την κοιτάω καθεται στο μπαλκόνι της τα χαζεύει και τους μιλάει. Κάνει και το τσιγαράκι της και κουβέντα με τα πουλιά.
 
ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΖ!
επιοικως!
εμενα, παλια που ειχα γατα, την απο κατω(στον οροφο),την ενοχλουσαν οι...
πατημασιες!😱
τους αγνοεις κανονικα! :D! !
 
Ευχαριστω παρεα. Τουλαχιστον ξερω πως δεν ειμαι μονος. Ενταξει τα περισοτερα τα εχω παρει γιατι μετακομησα και στο σπιτι αυτο μενει ο γιος μου τωρα αλα δεν μπορω να τα παρω αμεσα γιατι φετος με αιφνιδιασαν και ξεκινησαν αναπαραγωγη στην κλουβα πριν προλαβω νατα χωρισω . Τωρα εχουν πουλια και αυγα και ειναι κριμα να τα σηκωσω. Στο καινουριο σπιτι εκανα τον πανω οροφο που ειναι ημιτελης εκτροφειο. Ελπιζω να μην εχω και δω τα ιδια. Τουλαχιστον θα ειναι μεσα.
 
νικο, δεν ξερω αν σε βοηθαει αλλα οταν εμενα μεσα στην πολη του μαραθωνα ειχα καμια 30 κοτες και κοκορια, μια γειτονισσα παραπονεθηκε στην αστυνομια οτι την ξυπνουσε
οταν ηρθε το περιπολικο μου ειπαν οτι κανει φασαρια ο κοκορας κα ιτους ειπα βαλτε του φιμωτρο, γελασαν κα ιεφυγαν, αυτο επαναληφθηκε 3 φορες ωσπου πηγα στο υγειονομικο και μου ειπαν οτι επιτρεπεται να εχεις μεχρι 10 ΠΤΗΝΑ, δεν τους ενδιαφερει το ειδος αρκει να ειαι μεχρι 10 πτηνακαι πεντακαθαρα εννοειται. Για να τελειωσω την ιστορια εσφαξα τις κοτες που περρισευαν κα ικρατησα 5 κοκορες κα ι5 χηνες που ειχα, ολη μερα φασαρια και δεν με ξαναενοχλησε κανεις μεχρι που εφυγα
 
Back
Top