Διατροφή Πρόβλημα με το νερό του budgie μου

Δημήτρης500

PB New Member
Εγγραφή
6 Σεπ 2018
Μηνύματα
25
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Από τότε που πήρα το νέο budgie μου δεν έχω σταματήσει να αντιμετωπίζω το πρόβλημα με το νερό το οποίο είναι:
Επειδή η ποτίστρα δεν είναι κλειστή (οπώς των καναρίων) αλλά ανοιχτές (σαν ένα κουπάκι) το παπαγαλάκι μου εκτός από το να πίνει νερό κάνει μπάνιο μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να κοιμάται το βράδυ βρεγμένο και συνεχώς είναι βρεγμένο και το άλλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να καθαρίζω το νερό κάθε 3 και λίγο (το παπαγαλάκι το έχω μια εβδομάδα). Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει.
 
Αρχικά πρέπει να βάζεις μπανιέρα στο παπαγαλάκι για να κάνει ένα ολοκληρωμένο και άνετο μπάνιο! Αν του βάζεις μπανιέρα θα σταματήσει να βρέχεται την νύχτα. Τώρα το ότι βρωμίζει την ποτίστρα είναι ένα πρόβλημα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την καθαρίζεις καλά!
 
Αρχικά πρέπει να βάζεις μπανιέρα στο παπαγαλάκι για να κάνει ένα ολοκληρωμένο και άνετο μπάνιο
Όπως σου είπε και ο Γιάννης πρέπει να βάζεις μπανιέρα για μερικά λεπτά κάθε πρωί και μετά να την αφαιρεις. Η μπανιέρα βέβαια να μπαίνει εφόσον το πουλάκι βρίσκεται στον κατάλληλο χώρο και είναι προφυλαγμένο από ρεύματα.

Από τη στιγμή που μιλάμε για μπατζι και επομένως το διάκενο στο κλουβί είναι μικρό, για ποιο λόγο δεν βάζεις μια ποτίστρα όπως αυτές που βάζουμε στα καναρίνια ώστε να μην λερώνεται το νερό του; Δεν χρειάζεται το μπατζι να έχει ποτίστρα ανοιχτή σαν κουπάκι όπως ενδεχομένως χρειάζονται οι μεγαλύτεροι παπαγάλοι.
 
Back
Top