Ασθένειες Πρόβλημα στο μάτι Cockatiel;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης scorpina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

scorpina

PB New Member
Εγγραφή
2 Απρ 2009
Μηνύματα
9
Πόλη
Τρίκαλα
Γεια σας. Σήμερα παρατήρησα κάτι στο ματάκι του Ερμή μου. Έχει ένα εξωγκώμα, στην άκρη του ματιού, πάνω στο μαύρο μέρος, σαν "τσίμπλα", χρώματος καφέ. Το άλλο μάτι είναι εντάξει. Δεν παρατήρησα να τον ενοχλεί, να το ανοιγοκλείνει ή να "παίζει" περισσότερο από το άλλο. Έχω και μία αμφιβολία ότι κοιμάται. Δεν τον έχω δει ποτέ. Του έβαλα και κάλυμα το βράδυ. Ήσυχος είναι, αλλά πάντα το πρωί τον βρίσκω ξύπνιο.
 
Αν θελεις βγαλε μια φωτογραφια για να την δουν τα παιδια και να σου πουνε τη γνωμη τους.
 
Nai ama to mataki einai prismeno kai fenete oti pire molinsi kalitera na to dei o giatros.

Omos an einai aplo gratsounima mporeis na tou to plinis me ligo chamolile se thermokrasia domatiou, me mia kathari xartopetseta h panaki (oxi vamvaki)... xeirotera den tha kanei.
 
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα φαίνεται ενταξει. Δεν έχει κάτι. Πάντως μία από αυτές τις μέρες θα τον πάω σε κάποιον να τον δει. Μια βδομάδα τον έχω περίπου και θέλω να του κάνω μια εξέταση να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Ξέρει μήπως κάποιος πτηνίατρο στη Κοζάνη; Ή έστω ένα καλό κτηνίατρο που να ξέρει από πουλιά;
 
Καλα θα κανεις να το πας σε ενα πτηνιατρο, αν βρεις βεβαια γιατι για μας στην επαρχια ειναι δυσκολο να βρουμε καποιον εξειδικευμενο! Κατι παρομοιο με αυτο που περιγραφεις ειχε παθει και το κοκατιλ της αδερφης μου.Απλα ενα εξογκωμα που φαινοταν σαν τσιμπλα χωρις να εχει επηρρεαστει καθολου η διαθεση του πουλιου. Του εριξα με σπραυ χλιαρο χαμομηλι, μαλακωσε και το εβγαλε μονος του!
 
o ktiniatroi perisoteroi den gnorizoun kala ta poulia...
etsi ki alios gia na sou poune kati sta sigoura prepei na kanei kaliergia sto papagalo sou (40Euro peripou - ftera, kaka kai salia) Mono tote tha mathis an einai ontos kala to poulaki. Teties eksetaseis kanoune mono ptiniatroi.
 
Back
Top