Γενικά Πρόγραμμα διαχείρισης εκτροφής

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης g-kiss
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

g-kiss

PB Member
Πόλη
Κως
Καθως σερφαριζα σε σελιδες για τους μικρους μας φιλους, επεσα σε μια που διανεμει δωρεαν ενα προγραμμα διαχειρισης εκτροφης για πουλια ολων των τυπων. Ονομαζεται (birds evolution pro).Nομιζω οτι αξιζει να του ριξετε ενα βλεφαρο,ιδιως οσοι εχετε πολλα ζευγαρια. Εχει πολλες παραμετρους απο οτι ειδα με μια πρωτη ματια.

Τωρα το εμαθα φιλε αλλα με προλαβε ο Βασιλης.Βασιλη εσυ το χρησιμοποιεις; Εχεις να κανεις καποια παρατηρηση;

Είχα μια παλιότερη έκδοση (προ 5 ετίας) που νομίζω είναι το ίδιο πρόγραμα αλλά τότε απλά την δοκίμασα γιατί δεν έκανα οργανωμένα αναπαραγωγή.Αυτή την έκδοση τώρα την κατέβασα κι εγώ και θα τη δοκιμάσω από αύριο. Τώρα χρησιμοποιώ μια βάση σε Access που έχω φτιάξει. Είναι φτιαγμένη στα δικά μου μέτρα βέβαια αλλά όποιος θέλει ας μου πει mail να του τη στείλω. Αν ξέρετε και 1-2 πράγματα μπορείτε να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Φίλοι έχω δει και χρησημοποιώ το zooeasy. Είναι πιο εύκολο στη χρήση του κατά τη γνώμη μου.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια ακόμα συζήτηση που είχε γίνει πρόσφατα με προγράμματα και διαχείρηση εκτροφής https://community.petbirds.gr/threads/Αρχεια-καταγραφων.2205/
Βασίλη αν μπορείς ανέβασε το πρόγραμμα να το δούμε.

Φιλικά
Το πρόγραμμα είναι περίπου 7,5 Mb οπότε λίγο δύσκολο να το ανεβάσω. Όποιος το θέλει πάντως ας στείλει PM να του πω πως θα το κατεβάσει

Το πρόγραμμα είναι περίπου 7,5 Mb οπότε λίγο δύσκολο να το ανεβάσω. Όποιος το θέλει πάντως ας στείλει PM να του πω πως θα το κατεβάσει
Καλησπερα φιλε. Γραφεις για ενα προγραμμα εκτροφης θα το ηθελα παρα πολυ αν μπορεις να μου το στειλεις το mail μου ειναι [removed] σε ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
21/1/2018 ειναι η πιο ενημερωμενη εκδοση, εννοεις οτι σταματησε μετα απο αυτη την ημερομηνια Σταυρο;

γιατι και το e-shop φαινεται να λειτουργει κανονικα

Έχεις δίκιο. Είχε αργήσει να μου ανοίξει η σελίδα τους και θεώρησα ότι καταργήθηκε. Επομένως, πληροφορίες για το birdsevolutionpro υπάρχουν ακόμη εδώ Birds Evolution Pro | AVISYNC.

Back