Ασθένειες Πρόληψη για ψείρες σε κανάρα που κλωσάει

Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπέρα σας επειδή διάβασα αυτά που λένε πολύ φίλοι για τις ψείρες και έχουν χάσει πουλάκια ήθελα να ρωτήσω τώρα που κλωσάει η κανάρα μπορώ να ρίξω ψειρόσκονη προληπτικά αν όχι πότε να το κάνω;

Καλό είναι τώρα που κλωσάει να μήν την πολύ ενοχλείς. Η φωλιά πάντως είναι εστία για ψείρες.

Oταν σηκωθει η καναρα απο τη φωλια,ριξε ψειροσκονη (εγω χρησιμοποιω tabernil σκονη στη φωλια και δεν ειχα ποτε προβλημα με ψειρες στη φωλια!)

ψειρόσκονη χρησιμοποιώ και εγώ στην φωλιά δυο φορές μέχρι να βγουν τα μικρά
και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα

καλημερα φιλε εχω δουλευω αυτο που ειπε η κατερινα αλλα το ριχνω στις κλωστες οποτε οταν κανει φωλια εχει και ψειροσκονη ταυτοχρονα. 7 ημερων που περναω τα δαχτυλιδια βαζω τσοχα στην οποια ριχνω ψειροσκονη αλλα οτι και να κανεις με σκονες και τα λοιπα αν δεν βαλεις φροντιλαειν δεν κανεις τιποτα φιλε αυτη ειναι η δικια μου αποψη. Τωρα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις ψειροσκονη στην φωλια και να ψεκασεις το ζευγαρι με φροντιλαειν και οτι αλλο πουλι εχεις στο χωρο

-Για προληπτική αντιμετώπηση υπάρχουν τα ήπια παρασιτοκτώνα.
Το Chevi-tren είναι ένα απο αυτά.
Μπορείς να ψεκάσεις χωρίς φόβο και χωρίς μετακινήσεις, ακόμα και φωλιές
με νεοσσούς.Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μάλλον δεν θα έχεις
πρόβλημα ψείρας σε βάθος χρόνου.
-Οταν έρχεται η ώρα για τον περιοδικό καθαρισμό, σκευών και κλουβιών
τότε, μπορεί να χρησιμοποιηθούν πολύ ισχυρότερα σκευάσματα όπως
το frontline και το ardap.
Βέβαια η ευθύνη και η τελική απόφαση, είναι υπόθεση του καθενός μας!

Eμενα το μικρο καναρινακι εχει 1 μηνα που γεννηθηκε, ξυνεται συνεχεια να του ριξω ψειροσκονη; Και αν ναι ποια να παρω;

Back