Συμπληρώματα Πρόπολη βιολογική

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης eva vrs
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

eva vrs

PB Known Member
Καλησπέρα παιδιά...
Σκέφτομαι να δώσω στα πουλιά μου Πρόπολη. Για εμάς αγοράζουμε που και που...Αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω για τα πουλιά...
Να αγοράσω υγρή βιολογική;Έχω βρει μια που είναι χωρίς αλκοόλ για μωρά... Υπάρχει ειδικό σκεύασμα για πουλιά μήπως;
Ακατέργαστη προπολη κάνει να δώσουμε να φάνε;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Καλησπέρα παιδιά...
Σκέφτομαι να δώσω στα πουλιά μου Πρόπολη. Για εμάς αγοράζουμε που και που...Αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω για τα πουλιά...
Να αγοράσω υγρή βιολογική;Έχω βρει μια που είναι χωρίς αλκοόλ για μωρά... Υπάρχει ειδικό σκεύασμα για πουλιά μήπως;
Ακατέργαστη προπολη κάνει να δώσουμε να φάνε;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
Η πρόπολη είναι πολύ καλή για όλους μας γιατί όχι κ για τα πουλακια μας. Μιλάω κ λίγο σαν μελισσοκόμος που είμαι. Ακατέργαστη δεν νομίζω πως θα την θελήσουν κ δεύτερον κολλάει γίνετε κάπως σαν τσιχλα. Εγώ προσωπικά τους έφτιαξα σε ελαιόλαδο αν και δεν διαλύεται κ πολύ. κατά την γνώμη μου την θεωρώ καλύτερη από αυτή που είναι διαλυμένη σε γλυκολη; αν δεν κάνω λάθος. Τους βάζω 1 σταγονίτσα σε μια μπουκιτσα κ τους τη δίνω με το χέρι για να ξέρω ότι το έφαγαν. Αυτό κάνω εγώ ίσως τα παιδιά που ξέρουν Περισσότερα να έχουν διαφορετική άποψη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόπολη είναι ότι καλύτερο

Με δεδομένο πως διαλύεται σε αλκοόλη την κάνει αυτόματα μη κατάλληλη για τα πουλιά.
Έχω βρει μια που είναι χωρίς αλκοόλ για μωρά
Τώρα η παιδική... Δεν ξέρω...
Δοκιμάζεις και μας ενημερώνεις για τα αποτελέσματα... ώστε να υπάρχει σαν καταγραφή για τους μελλοντικούς αναγνώστες.

Η πρόπολη είναι πολύ καλή για όλους μας γιατί όχι κ για τα πουλακια μας. Μιλάω κ λίγο σαν μελισσοκόμος που είμαι. Ακατέργαστη δεν νομίζω πως θα την θελήσουν κ δεύτερον κολλάει γίνετε κάπως σαν τσιχλα. Εγώ προσωπικά τους έφτιαξα σε ελαιόλαδο αν και δεν διαλύεται κ πολύ. κατά την γνώμη μου την θεωρώ καλύτερη από αυτή που είναι διαλυμένη σε γλυκολη; αν δεν κάνω λάθος. Τους βάζω 1 σταγονίτσα σε μια μπουκιτσα κ τους τη δίνω με το χέρι για να ξέρω ότι το έφαγαν. Αυτό κάνω εγώ ίσως τα παιδιά που ξέρουν Περισσότερα να έχουν διαφορετική άποψη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόπολη είναι ότι καλύτερο
Εύα μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...
Με δεδομένο πως διαλύεται σε αλκοόλη την κάνει αυτόματα μη κατάλληλη για τα πουλιά.

Τώρα η παιδική... Δεν ξέρω...
Δοκιμάζεις και μας ενημερώνεις για τα αποτελέσματα... ώστε να υπάρχει σαν καταγραφή για τους μελλοντικούς αναγνώστες.
Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι να τη χρησιμοποιήσω στα πουλιά παρόλο που δεν έχει αλκοόλ...
Είδα πως έχει η landmark μια πρόπολη και λέω να πάρω αυτή...
Σε ευχαριστώ και εσένα Γιάννη... Θα δω τι θα κάνω και θα σας πω!

καλησπερα. επειδη παντα στην οικογενεια μου ειχαμε μελισσια, και ακομα εχουμε καμια δεκαρια λογο ηληκιας της μητερας μου διοτι αυτη τα εχει, παντα ειδικα τον χειμωνα την χρησιμοποιουσαμε στο βουνισιο τσαι για δυναμομα του οργανισμου. εφτιαχνε και σκευασμα για τις κοτες τις γιαγιας χωρις αλκοολ για να δυναμωσουν, κυριως οι πουλαδες που επερνε απο πλανωδιους πολιτες. Δεν γνωριζω εαν ενδικνιετε για πουλια, το μονο συγουρο ειναι οτι ειναι φαρμακο. Θα σας πω και κατι τελευταιο που μου ειπε ο πατερας φιλου που διατηρουν 250 μελισσια στην ευβοια. Οταν αντιμετωπισε σοβαρο θεμα με την καρδια του, και εκανε χειρουργιο, ο γιατρος που τον χειρουργησε του ειπε. ''το δηλητηριο απο τα μελισσια σου εσωσαν την ζωη'' συγνωμη για το off topic απλα εμαθα απο μικρος την μελισσα να την ευγνωμονο.

Πατριωτακι διαθετεις μελι ή παραγεις για προσωπικη χρηση;
Ναι εξασκω την μελισσοκομία σαν δεύτερο επάγγελμα κ σαν χομπυ ε ναι πουλάω και μέλι κ βάμμα πρόπολης κ όλα τα σχετικά για να βγαίνουν τουλάχιστον τα έξοδα. Έχω τρέλα με ότι πετουμενο αλλά όχι με μύγες κ κουνούπια 😀

Ναι εξασκω την μελισσοκομία σαν δεύτερο επάγγελμα κ σαν χομπυ ε ναι πουλάω και μέλι κ βάμμα πρόπολης κ όλα τα σχετικά για να βγαίνουν τουλάχιστον τα έξοδα. Έχω τρέλα με ότι πετουμενο αλλά όχι με μύγες κ κουνούπια 😀

Mια χαρα!

Τα υπολοιπα θα τα πουμε μεσω πμ γιατι ειμαστε honey lovers εδω!

Back