Γειά σας. Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου πέρασε από ένα pet shop και είδε δύο lovebirds και τα αγόρασε, χωρίς ωστόσο να έχουμε γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο είδος πτηνών. Κάποτε ωστόσο είχαμε μια καρδερίνα για κάμποσα χρόνια. Επειδή είμαστε, λοιπόν, τελείως αρχάριοι σε όλο αυτό, υπάρχουν συμβουλές που να μπορείτε να μας δώσετε; :)
[automerge]1707000518[/automerge]
[automerge]1707000679[/automerge]
Να συμπληρώσω πως λόγω του ότι η καρδερίνα ήταν της μαμάς μου, έχει γνώσεις πάνω στο πως να καθαρίζουμε το κλουβί και τα συναφή. Ωστόσο δεν γνωρίζω για το πως να τα κάνω να με εμπιστευτούν και αυτό με αγχώνει, διότι θέλω να τα φροντίσω όσο καλύτερα γίνεται :)Γειά σας. Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου πέρασε από ένα pet shop και είδε δύο lovebirds και τα αγόρασε, χωρίς ωστόσο να έχουμε γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο είδος πτηνών. Κάποτε ωστόσο είχαμε μια καρδερίνα για κάμποσα χρόνια. Επειδή είμαστε, λοιπόν, τελείως αρχάριοι σε όλο αυτό, υπάρχουν συμβουλές που να μπορείτε να μας δώσετε; :)
[automerge]1707000679[/automerge]
Επίσης, (καθώς τα θυμάμαι ένα ένα χαχαχαχα) από το pet shop μας ενημέρωσαν πως είναι 6-7 μηνών, το ένα αρσενικό το άλλο θηλυκό.Γειά σας. Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου πέρασε από ένα pet shop και είδε δύο lovebirds και τα αγόρασε, χωρίς ωστόσο να έχουμε γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο είδος πτηνών. Κάποτε ωστόσο είχαμε μια καρδερίνα για κάμποσα χρόνια. Επειδή είμαστε, λοιπόν, τελείως αρχάριοι σε όλο αυτό, υπάρχουν συμβουλές που να μπορείτε να μας δώσετε; :)
Να συμπληρώσω πως λόγω του ότι η καρδερίνα ήταν της μαμάς μου, έχει γνώσεις πάνω στο πως να καθαρίζουμε το κλουβί και τα συναφή. Ωστόσο δεν γνωρίζω για το πως να τα κάνω να με εμπιστευτούν και αυτό με αγχώνει, διότι θέλω να τα φροντίσω όσο καλύτερα γίνεται :)
Τελευταία επεξεργασία: