Γενικά Πρόταση δημιουργίας συλλόγου ωδικών πτηνών στη Θεσσαλία

THODORIS1982

PB Member
Εγγραφή
22 Οκτ 2007
Μηνύματα
759
Πόλη
Λάρισα
Φιλοι απο τις πολεις της θεσσαλιας πως θα σας φαινοτανε αν δημιουργουσαμε εναν συλλογο ωδικων πτηνων στην περιοχη μας Παρατηρω απο τα διαφορα φορουμ οτι υπαρχουν πολλοι εκτροφεις απο Λαρισα Βολο κλπ.υπαρχουν συλλογοι σε πολεις οπως η κατερινη, το ρεθυμνο τι παραπανω εχουν αυτες οι περιοχες; Γιατι να μενουμε τοσο πισω; Οι περισσοτεροι απο μας εχουμε πολλα προβληματα στην εκτροφη και πολλα προιντα δυσκολα τα βρισκεις ακομα και σε μια μεγαλη πολη οπως η Λαρισα. Αν γινουμε μια ομαδα ισως να καταφερουμε να βελτιωσουμε καποια πραγματα στην περιοχη. Δε μπορω να ξερω τι προβληματαθα δημιουργηθουν αλλα και ποσο δυσκολο ειναι η δημιουργια ενος συλλογου απλα κανω μια προταση. Ουτε προεδρικες τασεις εχω απλα βλεπω οτι ο πιο κοντινος συλλογος σε μας ειναι της Κατερινης
 
Θοδωρή εμένα με βρίσκει σύμφωνο μια τέτοια κίνηση αρκεί να ενδιαφερθούν και άλλοι γιατί με δύο ή τρία άτομα δεν γίνεται σύλλογος.
Γενικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ιδρυθεί ένας σύλλογος.
Χρειάζεσαι ένα ελάχιστο αριθμό μελών (25 άτομα), ένα καταστατικό (εύκολο), μια έδρα για το σύλλογο και στο πρωτοδικείο για αναγνώριση του συλλόγου.
Αν δε ξεχνάω κάτι σημαντικό αυτά πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές
 
Παρον! Βασικα αο οτι ακουω κατι ετοιμαζεται ηδη!
icon_wink.gif

Μολις μαθω λεπτομεριες θα ενημερωσω ή αν καποιος γνωριζει ηδη ας μας πληροφορησει.
 
Λοιπον ο συλλογος δημιουργηθηκε. Δε γνωριζω αν εχει παρει εγκριση απο το πρωτοδικιο ακομη. Δημιουργηθηκε απο παλια μελη του συλλογου της Κατερινης και απο καποιους συμπολιτες. Θα γινει παραγγελια δακτυλιδιων δε γνωριζω μεχρι ποια ημερομηνια. Ενα πραγμα μονο δε μου αρεσε και γιαυτο δεν εχω γραφτει ακομα. Εμαθα οτι κοστιζει 50 ευρω η εγγραφη, 20 η συνδρομη του τρεχων ετους και καποιο καστος για τα δακτυλιδια. Δε ξερω αν γινεται σε ολους τους συλλογους αυτο αλλα αφου πληρωνεις για εγραφη γιατι ο συλλογος ζητα συνδρομη απο το πρωτο ετος;
 
Ποιοί τον δημιούργησαν; Υπάρχει διεύθυνση; Τηλέφωνο; E-mail? Να επικοινωνήσουμε με κάποιον τέλος πάντων να πάρουμε πληροφορίες.
Έγω όταν γράφτηκα στο σύλλογο της Κατερίνης πληρώσα την εγγραφή και τα δαχτυλίδια δεν πλήρωσα συνδρομή για το τρέχων έτος, αν βέβαια θυμάμαι καλά.
 
Αν μαθω περισσοτερα θα σε ενημερωσω. Σταυρο ευχαριστω για την επεξεργασια του αρχικου μυνηματος ηθελα να το κανω αλλα επειδη ηταν παλιο δεν υπηρχε το EDIT. Συγνωμη που εγραφα με κεφαλαια αλλα ηταν μια συνηθεια που ειχα απο αλλα foroum. Εγραφα κεφαλαια γιατι βαριομουνα να βαζω τονους
 
Θοδωρή μη σε απασχολεί το θέμα. Εξάλλου δεν έχει κανείς την υποχρέωση να διορθώνει κάτι που έγινε αλλά να ακολουθεί αυτά που προβλέπονται, όπως κάνεις ήδη πολύ σωστά :)
 
Καλό είναι να γίνονται τέτοιες κινήσεις.
Για φέτος πάντως ανανέωσα την εγγραφή μου στο σύλλογο Κατερίνης για του χρόνου βλέπουμε.

Πάντως το άρθρο είναι τριά πουλάκια κάθονταν...
 
Back
Top