Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου

Το Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005 στη Μυτιλήνη. Οι γιατροί του κτηνιατρείου είναι οι Αντωνίου Παναγιώτης και Μαλάκης Χρήστος-Δημήτριος.

Κτηνίατροι Παναγιώτης Αντωνίου, Χρήστος-Δημήτριος Μαλάκης

Παναγιώτης Αντωνίου
Απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικευμένος στα ζώα συντροφιάς και συγκεκριμένα στην απεικονιστική διαγνωστική.

Χρήστος-Δημήτριος Μαλάκης
Απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικευμένος στα παραγωγικά ζώα με ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγοπρόβατα.

Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου​

Το Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005. Εδρεύει σε χώρο 170τ. Μ (2 επίπεδα) και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να καλύπτει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ιατρικής πρόληψης και θεραπείας.

Ο άνετος χώρος στάθμευσης και ένα ειδικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο κλειστού τύπου για τη μεταφορά ζώων και για επισκέψεις κατ’ οίκον διευκολύνουν την άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση των πελατών.

Παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας - φροντίδας​

Παθολογικό, Δερματολογικό, ΩΡΛ, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Ενδοκρινολογικό, Νευρολογικό, Χειρουργικό, Μαιευτικό, Οφθαλμολογικό, Οδοντιατρικό, Μεταγγίσεις Αίματος, Υπέρηχος Κοιλίας, Ακτινολογικό(ψηφιακό), Μικροβιολογικό, Αιματολογικές εξετάσεις, Βραχυχρόνια νοσηλεία, Microchip, Εμβολιασμοί, Τροφές, Αξεσουάρ, Κτηνιατρικό φαρμακείο.

Επικοινωνία​

Παναγιώτη Βοστάνη 6
Μυτιλήνη 811 00
Τηλ.: 2251046488
email: [email protected]
Ιστοσελίδα: protypoktiniatreiolesvou.gr
Facebook: Πρότυπο Κτηνιατρείο Λέσβου

Πρότυπο_Κτηνιατρείο_Λέσβου.webp

Προτείνετε τον Κτηνίατρό σας​

Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι
 

Συνημμένα

  • pkl-1.webp
    pkl-1.webp
    86,7 KB · Προβολές: 0
  • pkl-2.webp
    pkl-2.webp
    81,6 KB · Προβολές: 0
  • pkl-2.webp
    pkl-2.webp
    81,6 KB · Προβολές: 0
  • pkl-3.webp
    pkl-3.webp
    69,7 KB · Προβολές: 0
  • pkl-4.webp
    pkl-4.webp
    73,2 KB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το συγκεκριμένο κτηνιατρείο έχει πολύ καλό όνομα και κριτικές, παρόλα αυτά δεν θα το συνιστούσα για καναρίνια και γενικότερα για πτηνά μετά τις δύο προηγούμενες κακές εμπειρίες μου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Back
Top