Γεια σας, ενα απο τα καναρια μου παρουσιαζει εδω και δυο μηνες περιπου πτεροροια. Γενικα η ολη συμπεριφορα του ειναι καλη. Το πουλι το εχω μεσα στο σπιτι συνεχεια. Μπωρει να ζευγαροσει τωρα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια.
Αμα χανει δυο μηνε πουπουλα και φτερα τοτε δεν ειναι πτεροροια πρεπει να ειναι ελλειψη βιταμινων δοκιμασε να της δωσεις καποιο πολυβιταμινουχο σκευασμα για να το βοηθησεις να αναπληρωσει αυτα που εχει χασει. Δεν νομιζω να μπορει να ζευγαρωσει αμα εχει ελλειψη βιταμινων.
Γεια σας, ενα απο τα καναρια μου παρουσιαζει εδω και δυο μηνες περιπου πτεροροια. Γενικα η ολη συμπεριφορα του ειναι καλη. Το πουλι το εχω μεσα στο σπιτι συνεχεια. Μπωρει να ζευγαροσει τωρα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς το μήνυμα. Αν το πουλί έχει εδώ και δύο μήνες πτερόροια δεν είναι φυσιολογικό. Μπορεί κάποιες συνθήκες που έχεις μέσα στο σπίτι να του την προκαλούν (φωτισμός, ζέστη κλπ) Πρέπει να σταματήσει η πτερόροια, να ακολουθήσει ένα εύλογο διάστημα ανάπαυσης του πουλιού ώστε να αναπληρώσει δυνάμεις και μετά να ζευγαρώσει (αν προλάβει). Πιστεύω ότι προέχει η υγεία του πουλιού και μετά το ζευγάρωμα. Ψάξε τι φταίει και πετάει φτερά εκτός εποχής και για τόσο μεγάλο διάστημα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.