Γενικά Πτηνίατρος στην Πάτρα;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης thodoros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Πάτρα
Ξέρει κανείς, κάποιον κτηνίατρο στην Πάτρα που να ξέρει από πουλιά;

Θόδωρε,υπάρχουν τα εξής, Αγιου Νικολάου τέρμα πάνω(βλέποντας απο τον μόλο) απέναντι απο ένα φούρνο και το μαγαζι είναι δίπλα απο ένα που πουλαει γκαζακια.Αυτός ναι μεν εχει πτηνιατρικες τροφές αλλά είναι και γιατρος. Υπάρχει ένας κοντα στην κορίνθου και καρόλου απέναντι απο το πίσω μέρος του αρσακιου. Επίσης υπάρχει ένας στην κωσταντινουπόλεως στο δεξί σου χέρι στη γωνία ακριβώς. Επίσης είναι και μια τριων ναυάρχων και κανακάρη, νομίζω κοντά στο νούμερο 120.

Να σε κατατοπίσω ακόμα καλύτερα. Παπαχριστόπουλος Ευάγγελος κορίνθου 151 πλησιον καρόλου. Μπουρδάκου Ελένη Κανακάρη 212(εκει πήγα το δικο μου, στάνταρ εξετάζει). Καραπατάκης Β πλ ομονοίας 40-42.

αυτοί ξέρουν και από πουλιά ή είναι κτηνίατροι γενικά; γιατί ξέρω έναν κτηνίατρο που πήγαινα το σκύλο μου παλιά

Θόδωρε σου εστειλα πριβε και τα τηλέφωνα σταθερά και κινητά. Πάρτους τηλέφωνο.

Αυτούς που σου ειπα εξετάζουν πουλιά. Η Μπουρδάκου στανταρ εξετάζει γιατι ειχα πάει το καναρινι μου. Οι υπολοιποι εξετάζουν μικρα ζώα, περιλαμβανομένου και τα πουλακια. Πάρτους τηλ και ρώτα για να μην πας τσάμπα στους άλλους γιατι και εγω εψαχνα και μου λέγανε μόνο σκυλια γατια κλπ. Ετσι αναγκάστηκα και περπάτησα με ενα κλουβι ως την Μπουρδάκου απο 6 τετράγωνα απόσταση. Δες ποιος είναι πλησιέστερα σου πάρε ένα τηλ και πήγαινε.

Οκ να τα βάλω αναλυτικά με τα τηλέφωνα τους Αλέξανδρε;

Nai, etsi menei gia olous pou psaksoune.

Boroume na baloume panta ena LINK se aftous pou psaksoune ptiniatro. Kai etsi boithas poli edo meza.

Back