Φροντίδα Πτηνίατρος στην περιοχή Ζωγράφου;

LadyHawke

PB New Member
Εγγραφή
11 Μαρ 2008
Μηνύματα
13
Πόλη
Αθήνα
Γνωρίζει κανείς κάποιο πτηνίατρο κοντά στην περιοχή Ζωγράφου;
 
:) Εγώ ψάχνω στο Χαλάνδρι ή στις γύρω - κοντινές όμως - περιοχές.
Μου έδωσαν στο pet shop το τηλέφωνο ενός πτηνίατρου στην περιοχή Ηλιούπολης, για όποιον ενδιαφέρεται έχω κρατήσει τα στοιχεία του. Μου είπαν ότι είναι καλός. Προσωπικά, δεν πήγα τα παπαγαλάκια μου γιατί μου είναι πολύ μακριά και τώρα τελευταία δεν οδηγώ.
Βρήκα στον Χολαργό έναν κτηνίατρο, που ασχολείται με πτηνά και μου είπε ότι μπορεί να ασχοληθεί με το ράμφος ενός εκ των παπαγάλων μου. Αλλά δεν μου γέμισε το μάτι ο κύριος...
Το ράμφος έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, κι απ' ότι έχω διαβάσει, πρόκειται για υπερκεράτωση. ☹Εβαλα για αρκετές εβδομάδες ένα φάρμακο που είναι διαφανές σαν βερνίκι νυχιών στο ράμφος αλλά και στα ποδαράκια των παπαγάλων, όλων ανεξαιρέτως που βρίσκονται στο κλουβί, για να μην κολλήσουν. Τα τρία έγιναν καλά :), το ένα πάντως δεν έχει συνέλθει ακόμα ☹. Για αυτό πρέπει να επέμβει ο πτηνίατρος, και να της λιμάρει φαντάζομαι το ράμφος. Οπότε, αν κάποιος γνωρίζει έναν πτηνίατρο εδώ γύρω, θα χαρώ να μάθω λεπτομέρειες, αν φυσικά επιτρέπεται κάτι τέτοιο μέσω αυτών των σελίδων.
Φιλικά,
Ντίνα
 
:) Καλά Φοίβε, σου χρωστάω μεγάλη χάρη! Να'σαι καλά! Εκλεισα ήδη ραντεβού για να δει τα παπαγαλάκια μου, αύριο κιόλας! Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων!
Ντίνα :)
 
Ντινα πηγαινε εδω... https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/ στο ποστ νουμερο 4. Πρωτο πρωτο το λεει το Χαλανδρι...

Διάβασα και μερικές συμβουλές που υπάρχουν σε παλιότερα μηνύματα, σχετικά με τη μεταφορά των παπαγάλων στον πτηνίατρο, όπως το να σκεπάσω το κλουβί, να αδειάσω τις ποτίστρες, τις ταϊστρες, για να μην λερώσουμε όπου πάμε. Δεν είχα ιδέα, ομολογουμένως! Ευτυχώς υπάρχετε εσείς!
Θα καλέσω ράδιο ταξί ή θα πω στον πατέρα μου να μας πάει. Εχει να πέσει πολύ γέλιο... και πολύ δούλεμα αν και προσωπικά θεωρώ το θέμα πολύ σοβαρό.
Εχουμε ραντεβού αύριο, ανυπομονώ να σας πω τα νέα! Εχω τρομερή αγωνία... ( Ελπίζω να μη μου αφαιρέσουν την κηδεμονία, χα χα! 😱)
 
Θα καλέσω ράδιο ταξί ή θα πω στον πατέρα μου να μας πάει.
εννοειται να προτιμησεις τον πατερα σου! Εγω εκανα την παπια και δεν ειπα οτι εχω κλουβι, γιατι οι ταξιτζηδες εχουν κολλημα με την "κουρσα"τους... (συγνωμη κιολας αν διαβαζει κανεις-αλλα ετσι ειναι)
 
Back
Top