Ασθένειες Πτηνιατρος στη Λάρισα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης foivos_
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

foivos_

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
26
καλημέρα σας..
θέλω να βρώ έναν καλό πτηνιαστρο στη Λάρισα... Στην λίστα των πτηνιατρων έχουν αναφερθεί τρείς για την Λάρισα.. Αλλα ποιόν να διαλέξω; θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλός!
 
Για να είναι στην λίστα σημαίνει ότι έχουν παει παιδιά από το φόρουμ και ότι είναι καλοί και ξέρουν από πτηνά.. Αυτό που μπορείς να κανείς είναι να πάρεις τηλέφωνο γιατί μπορεί μετά από τόσα χρόνια πολύ να μην είναι στο ίδιο σημείο ή να το έχουν κλείσει το ιατρείο.. Πάρε τηλ και ρωτά αν γνωρίζουν από καναρινια. Προληπτικά το θες ή έχει κάτι ο φοιβος; ☹
 
βασικά το έχω πιάσει να ξύνεται τις τελευταίες μέρες και από το ένα του ματάκι του έχουν φυγει λίγα πούπουλα, δεν ξέρω αν έχει κάτι ή απλα είναι η ιδέα μου.. Αλλά για λόγους ασφαλείας θέλω να τον πάω μέσα στην εβδομάδα σε έναν πτηνιατρο..
 
Πριν πας στον γιατρό στο τηλέφωνο να τον ρωτήσεις αν κάνει εξετάσεις σε κουτσουλιές. Καλύτερα να τον πας σ' αυτόν που θα σου πει, ναι.
Στην επίσκεψη να κρατάς και τις κουτσουλιές μαζί σου.
Θα τις προετοιμάσεις ως εξής: θα βάλεις στον φούρνο μια λαδόκολλα για να την απολυμάνεις και αφού κρυώσει θα την τοποθετήσεις στον πάτο του κλουβιού. Θα συλλέξεις ικανοποιητικό δείγμα κουτσουλιών, θα την διπλώσεις καλά έχοντας καθαρίσει αρκετά καλά τα χέρια σου και μετά αυτό το φακελλάκι θα το ξανατυλίξεις σε αλουμινόχαρτο. Αυτές τις προφυλάξεις παίρνουμε για να μην έχουμε αλλοίωση των αποτελεσμάτων από τρίτους παράγοντες.
Ελπίζω να μην είναι κάτι. :)
 
καλά θα κάνεις να το πας! Εύχομαι να μην έχει τίποτα ο μικρούλης! Περιμένουμε τα νέα σας! :D
 
Back
Top