Πώληση Πωλείται κλουβί χρησιμοποιημένο μόνο 10 μέρες

ΣΙΛΙΑ

PB New Member
Εγγραφή
26 Μαϊ 2023
Μηνύματα
13
Καλημέρα σας, πωλείται το εικονιζόμενο κλουβί αγοράστηκε μαζί με παπαγάλο χρησιμοποιημένο μόνο 10 μέρες καθώς με συμβούλεψαν εδώ στο φόρουμ ότι δεν κάνει για το είδος παπαγάλου που είχα.
Είναι όλο μεταλλικό με μεταλλική βάση στην τιμή των 100€ υπάρχει χωριστά και ορθοστάτης μεταλλικός ύψους 1.80 στα 20€ περιοχή Αθήνα
 

Συνημμένα

  • IMG_20230527_093951.webp
    IMG_20230527_093951.webp
    305,8 KB · Προβολές: 33
δεν κάνει για το είδος παπαγάλου που είχα.
Δεν κάνει για κανένα είδος πουλιου. Απορώ με ποια λογική το αγοράσατε. Υπάρχουν πολυ ωραίες προτάσεις στο Pinterest για το πως μπορείς να κάνεις διακόσμηση σε ένα κλουβί ώστε να το έχεις για ντεκόρ.
 
@PantelisTs το μαγαζί που αγοράστηκε ο παπαγάλος πρότεινε αυτό και αγοράστηκαν όλα μαζί .ήταν δώρο προς εμένα για συντροφια λόγω ανεργίας και αν βγω από τηνμαστιγα της κατάθλιψης κύριε.
[automerge]1687955508[/automerge]
@MARY58 μου το έφεραν τον Δεκέμβριο τα Χριστούγεννα σαν δώρο και δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα
[automerge]1687955574[/automerge]
@φιλομαθης ναι πολύ σωστά
 
το μαγαζί που αγοράστηκε ο παπαγάλος πρότεινε αυτό και αγοράστηκαν όλα μαζί
Επειδή σε κανέναν δεν περισσεύουν τα χρήματα που ζητάτε θα ήταν πιο πρέπον να αποσυρθεί η τιμή που ζητάτε.
Πάντως πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω άνθρωπο με κατάθλιψη που να το αναγνωρίζει και ταυτόχρονα να θέλει να βγάλει και χρήματα.
Και πιστεψτε με λόγω επαγγέλματος συναναστρέφομαι αρκετά με παθοντες.
Μια συμβουλή από έναν άγνωστο. Δώστε πισω τον παπαγαλο υιοθετήστε ένα σκυλο και με τα χρήματα που θα παρετε από τον παπαγαλο και το κλουβί καντε κάποια μαθήματα Βασίλης εκπαίδευσης.
Η κατάθλιψη θεραπεύεται με προγραμμα και όμορφα συναισθήματα.
Και εννοείται ψυχολόγο.
Καλη συνέχεια στον αγώνα σας.
 
@PantelisTs δεν θέλω να βγάλω χρήματα τα χρήματα που θα δωθεί για το κλουβί θα αγοραστεί το σωστό κλουβί και οι τροφές του και ο γιατρός του δεν είστε επίσης σε θέση να γνωρίζεται το ποσό κόστισε ούτε ο παπαγάλος ούτε το κλουβί το οποίο τους πούλησαν .και για μια τόσο καλή πράξη να βγαίνει τόσο μένος
 
@ΣΙΛΙΑ δυστυχώς Σιλια όπως λέει κ ο Παντελής @PantelisTs δεν κάνει για παπαγάλους. Ούτε για καναρίνια. Όμως είναι ωραία ιδέα να το πουλήσεις ως διακοσμητικό. Όσο για την κατάθλιψη, ελπίζω να μην κυριολεκτούσες αλλά να υπερέβαλες για χάρη της συζήτησης
[automerge]1687958022[/automerge]
Πάντως το ότι το αγόρασε κάποιος άλλος κ όχι εσύ, δεν αναιρεί την δυνατότητα σου να το αλλάξεις, με την ίδια λογική που αλλάζεις ένα ρούχο που σου έκαναν δώρο σε λάθος μέγεθος. Άλλαξε το κλουβί κ πάρε αντί αυτού το σωστό κλουβί.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top