ΠΩΛΗΘΗΚΕ Πωλείται κοκατίλ λουτίνο θηλυκό

Kleos

PB Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2021
Μηνύματα
480
Πόλη
Αθήνα
Επαναδιατυπωνω την αγγελία μου γιατί στην προηγούμενη τα μπουρδουκλωσα αρκετά. Λοιπόν, πουλάω το θυληκο λουτινο κοκατιλ μου που είναι στην φωτογραφία, είναι άγριο και αγοράστηκε από αξιόπιστο εισαγωγειο παπαγάλων και φοράει δαχτυλίδι, είναι υγιέστατο της αρέσει να παίζει με τα παιχνίδια και είναι πολύ ήσυχη κράζει πάρα πολύ σπάνια και όχι δυνατά. Το πουλάκι θα δωθεί μαζί με κλουβί της επιλογής σας, αν δωθεί με το εικονιζόμενο μεγάλο ορθογώνιο κλουβί η τιμή του είναι 45 ευρώ, πέρα από μεγαλο είναι πρακτικό με σχάρα και συρταρακι. Το άλλο κλουβί είναι κλουβί μεταφοράς δηλαδή είναι στρογγυλό με σχάρα αλλά χωρίς συρταρακι, τιμή για αυτό 35 ευρώ. Με οποίο κλουβί και να δωθεί το πουλάκι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πατηθρες, ποτηστρα, ταιστρες, και μια κούνια. Επισης όποιος ενδιαφέρεται με συν 5 ευρώ δίνεται και μια φωλιά για Μπάτζι αγορασμενη από pet city μαζί με πριονίδι. Οποιος ενδιαφέρεται να συνεννοηθει μαζί μου inbox, μένω Αθήνα κοντά στο κέντρο, παραλαβή από τον χώρο μου.
 

Συνημμένα

  • 20210729.webp
    20210729.webp
    77,2 KB · Προβολές: 145
  • 202107315449.webp
    202107315449.webp
    84,1 KB · Προβολές: 96
Τελικά το πουλάκι θα δωθεί μαζί με το στρογγυλό κλουβί μεταφοράς μιας και το μεγάλο μου χρειάζεται, έχει όλα τα απαραίτητα μέσα. Όποιος έχει οικονομικό θέμα μπορώ να το δώσω πιο κάτω από 35 ευρώ. Επίσης η ηλικία του την οποία ξέχασα να την αναφέρω είναι ενός έτους και κάτι.
 
Νέα τιμή 20 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει άμεσα να κανονίσουμε γιατί σε μερικές μέρες φεύγω για διακοπές εκτός Αθηνών.
 
@Kleos
Το σκοτώνεις το πουλάκι.😁
Η γνώμη μου είναι να βρεις κάποιον που να το θέλει πραγματικά και να το χαρίσεις, άλλωστε το ποσό που ζητάς είναι ασήμαντο.
Βάλε μία αγγελία στο κατάλληλο forum και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί.
 
@Vada φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά το συγκεκριμένο πουλάκι και ότι άλλο πουλάκι έχω πάρει με τα χρήματα μου το έχω πάρει δε μου χάρισε τίποτα κανένας. Προσωπικά δε συμφωνώ καθόλου με αυτούς που ζητάνε πουλιά η οτιδήποτε άλλο δωρεάν από ιδιώτες, αν θέλουν κάτι συγκεκριμένο ας βάλουν και λίγο το χέρι στην τσέπη όπως έβαλαν και οι άλλοι. 45 ευρώ το πήρα το πουλάκι συν 25-30 το κλουβί δεν θυμάμαι ακριβώς, έχω βάλει και φαγητό, ποτίστρα, σουπιοκοκκαλο. Η τιμή είναι χώμα ακόμα και για κάποιον που έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά δυστυχώς πολλοί θέλουν τσαμπε.
 
@PantelisTs Μπορεί αυτός που θα το πάρει με 20 ευρώ να είναι βλάκας μπορεί να είναι όμως και καθώς πρέπει, όπως και κάποιος που το πάρει δωρεάν μπορεί να είναι βλάκας η μπορεί και καθώς πρέπει. Θέλω να σου πω πως από τη στιγμή που θα το δώσω σε κάποιον άγνωστο, όχι μόνο εγώ αλλά ο καθένας που χαρίζει/πουλάει κάτι, δε μπορώ να ξέρω σίγουρα αν θα είναι βλάκας η καθώς πρέπει. Έχω πει και σε γνωστούς αλλά δεν το θέλει κανείς.
 
Σίγουρα αλλά αν το δώσεις σε μέλος του PB θα ξέρεις ότι θα είναι σε καλά χέρια. Επίσης θα βλέπεις δημοσιεύσεις και την εξέλιξή του. Κ αν με το καλο μου το εμπιστευτείς θα σε φέρω στο χώρο που θα το έχω ώστε να δεις σε τι κατάσταση έχω και τα υπόλοιπα.
 
@PantelisTs μετά χαράς να στο δώσω αλλα σε λίγες μέρες 16-17 Αυγούστου μέχρι τέλη θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Αλλά μάλλον μπορούμε να κανονίσουμε, 99% παίζει να τα αφήσω σε έναν θείο μου, να σας δώσω την διεύθυνση του και να περασετε όταν γυρίσετε από τις διακοπές σας; Να έρθει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο να το πάρει; Άμα θέλετε ίσως μπορούμε να βρούμε τρόπο να κανονίσουμε.
 
Θα το αφήσεις στο θείο σου και όταν γυρίσεις θα έρθω εγώ να το παρω. Γτ πρεπει να συζητήσουμε κάποια πραγματα από κοντά πριν το παρω. Ο θείος σου σίγουρα δεν θα μπορεί να μου απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που θα του κάνω. Με το καλό μετά τις διακοπές σου θα χαρω να περασω μα το παρω. Στείλε μου ξανά μόλις γυρίσεις. Καλες διακοπές.
 
@PantelisTs βασικά υπολόγιζα να το έχω δώσει πριν φύγω για διακοπές για να μην επιβαρύνω και τον θείο μου γιατί έχω και άλλους δύο παπαγάλους σε διαφορετικά κλουβιά που θα του δώσω να κρατησει, αλλά άμα δε βρεθεί κανενας μέχρι να φύγω αναγκαστικά θα το δώσω και αυτό στον θείο μου να το κρατήσει μαζί με τα άλλα, οπότε άμα δε βρεθεί κάποιος αυτές τις μέρες θα κανονίσουμε σίγουρα μαζί, όταν γυρίσω.
 
@cockatielucky είναι χαρούμενα και όλη μέρα τραγουδάνε λέει ο φίλος που τα έδωσα και τα φροντίζει μαζί με την γυναίκα του και τον γιο του, από την δεύτερη κιόλας μέρα προσαρμόστηκαν. Όταν τα έδωσα τα είχα βάλει και στο μεγάλο κλουβί που είχα με κάποια παιχνίδια για να έχουν καλύτερες συνθήκες, έδωσα και τον ψεκαστήρα για το μπάνιο τους. Άμα είχα τις κατάλληλες γνώσεις εξαρχής θα είχα πάρει ημερα και σίγουρα θα τα κρατούσα αλλά ήταν η πρώτη φορά τον Δεκέμβριο-Ιανουαριο που πέρασε, οπου ασχολουμαι στη ζωή μου με πτηνά και έγιναν λάθη. Ασχολήθηκα με αυτά προσπαθωντας να τα εκπαιδεύσω με το κόλπο με το κεχρί αλλά δεν κατάφερα κάτι. Όπως και να έχει προς το παρόν έχω έναν κονιουρο και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα μαθαίνω για να του παρέχω τις κατάλληλες συνθήκες, ότι δεν ξέρω ρωτάω εδώ.
 
Back
Top