Φροντίδα Πως αντιδρούν τα πουλιά σε καιρικά φαινόμενα;

Giannisbox

PB Member
Εγγραφή
7 Νοε 2017
Μηνύματα
695
Πόλη
Εύοσμος
Ευτυχώς όλα καλά για μένα που τα έχω έξω.
Ο κεραυνός έπεσε ένα χιλιόμετρο μακριά μας.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Εγω βρισκομαι Χαλκιδικη,την Τεταρτη με την μεγαλη καταιγιδα ο Ρικος μου ηταν εξω στο μπαλκονι οπως και καθε μερα.
Γυρω στις 8 το απογευμα το επιασε τρελα! Χτυπιοταν στα καγκελα και προσπαθουσε να πεταξει, του μιλουσα, εβαζα το χερι να τον χαιδεψω και με δαγκωνε.Ανησυχησα πολυ πως μπορει να εχει κατι.Αφου τον εβαλα μεσα ηρεμισε λιγο αλλα εβλεπα πως ηταν μουδασμενος, στεκοταν στην πανω πατηθρα χωρις να κανει πολλα. Μεχρι και ο γιος μου μου ελεγε να τον παμε την επομενη στον γατρο.
Το ενστικτο ειναι πολυ δυνατο στα ζωα, τωρα σκευτομαι ποσο τυχερη ειμαι που αποκτησαμε το μικρουλι μας και καθε μερα μας μαθαινει καινουρια πραγματα.
 
Απίστευτο πραγματικά. Και η μαμά μου μου είπε ότι τα ζεμπρακια μας λίγες ώρες πριν είχαν καθίσει - ξαπλώσει το ενα κολλητά στο άλλο σε μια γωνιά στη σχάρα και εκει έμειναν μέχρι να τελειώσουν όλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έξω τα έχετε Ζωή;
Κάθε απόγευμα όταν πέφτει λίγο ο ήλιος τα βγάζει η μαμά μου για μιση-μια ώρα, όσο μπορεί να βρίσκεται μαζί τους. Ο σκύλος, που επίσης είχε βγει με τα πουλιά στο μπαλκόνι, ήταν κολλημένος πάνω στο τζάμι της μπαλκονόπορτας. Οπότε τα μάζεψε όλα η μαμά μου και μπήκαν μέσα. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν φοβήθηκα για τα πουλάκια, ήμουν σίγουρη ότι θα τα είχαν φροντίσει. Πιο πολύ φοβήθηκα για τη μαμά μου που όταν χαλάει ο καιρός τρέχει σαν την παλαβή να σκεπάσει τα λουλούδια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο λες και όλα ειναι πιο σημαντικά από την ίδια. Οπότε μέχρι να βρεθεί τρόπος να επικοινωνήσουμε κόντεψα να τρελαθώ😣
Ας ελπίσουμε ότι ήταν το τελευταίο άσχημο συμβάν παρότι απ'ό,τι διάβασα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ξαναγίνει κάτι τέτοιο φέτος το καλοκαίρι.
 
Την καλησπέρα μου! Είναι αξιοσημείωτες οι εμπειρίες που καταθέσατε. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά το ισχυρό ένστικτο και η διαίσθηση των ζώων! Εντυπωσιάστηκα!
 
Back
Top