Διατροφή Πως βάζουμε το φυσικό κόκκαλο σουπιάς στο κλουβί;

Γιάννης1963

PB New Member
Εγγραφή
22 Ιαν 2024
Μηνύματα
9
Καλημέρα στην παρέα. Ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί και παλαιότερα, όμως έχω μια απορία. Πήρα από κάποιο φίλο ψαρά μερικά κόκκαλα και έχω βάλει 3 από αυτά στην φωτογραφία πιο κάτω. Η απορία μου λοιπόν έχει να κάνει με το κέλυφος που υπάρχει στις 2 πρώτες αν το κρατάμε η το πάμε όπως επιχείρησα να κάνω στο τρίτο; Την υπόλοιπη διαδικασία ας είναι καλά τα παιδιά του φόρουμ νομίζω ότι την έχω.

Ευχαριστώ πολύ!

420127586_714305467154174_8565014237567170678_n.jpg
 
Η απορία μου λοιπόν έχει να κάνει με το κέλυφος που υπάρχει στις 2 πρώτες αν το κρατάμε η το πάμε όπως επιχείρησα να κάνω στο τρίτο;
Υποθέτω ότι ρωτάς αν το σπάμε και όχι πάμε που έγραψε η αυτόματη διόρθωση. Αν ρωτάς αυτό, τότε όχι δεν το σπάμε αλλα το βάζουμε όπως είναι με τη σκληρή, γυαλιστερή πλευρά από πίσω και την άλλη πλευρά μπροστά προσβάσιμη από το πουλί.
 
@Stavros Ευχαριστώ πολύ, ακριβώς αυτό ρώτησα. Μήπως γνωρίζεις και για πόσο καιρό μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αν τα ετοιμάσω, βράσιμο κα πλύσιμο κλπ;;
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Εφόσον έχουν στεγνώσει καλά δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο. Χρειάζεται μόνο να τα αποθηκεύεις κάπου προστατευμένα από τη σκόνη, να υπάρχει εξαερισμός, να μην τα χτυπάει απευθείας ο ήλιος, να μην υπάρχουν ακραίες θερμοκρασίες προς το πάνω η προς τα κάτω και να μην υπάρχει υγρασία. Ότι ισχύει δηλαδή για την αποθήκευση τροφίμων. Προσωπικά πάντως, κάθε χρόνο θα έφτιαχνα καινούργια παρτίδα.
 

Σχετικά θέματα

Back
Top