Φροντίδα Πως βγάζω τους παπαγάλους εκτός κλουβιού;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Giopant
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Giopant

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2020
Μηνύματα
239
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα παιδιά. Ο Ρος και η Ρειτσελ ανεβαίνουν στο χερι μου πλεον με ανεση μεσα στο κλουβι. Εχω προσπαθήσει να τα βγαλω αλλα όταν φτάνουμε στην πόρτα φεύγουν. Τι μπορώ να κανω?
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20210111_195643.webp
    Screenshot_20210111_195643.webp
    70,6 KB · Προβολές: 17
Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπον! Μς το μιλλετ θα το βαζεις στη πορτα να τα παροτρύνεις να ερθουν και αυτα σιγα σιγα θα ερθουν να φανε.Αυτα μολις νιωσουν ασφαλεις θα βγουν, αφηνεις πορτα ανοιχτει αν τα τρομαξει κατι να εχουν προσβαση να μπουν στην ασφάλεια να μη το παρουν με κακο ματι!Ελπιζω να βοηθησα.🙂
 
Οταν συνηθισουν να τρωνε στο χερι σου και εκτος κλουβιου τοτε θα ειναι και ετοιμα να βγουν στο σψρο,θελει υπομονη
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
Ήμουν έτοιμη και εγώ να ρωτήσω το ίδιο. Τα δικά μου ανεβαίνουν στο χέρι μου εντός κλουβιού και τα ταιζω μιλλετ και λαχανικά. Ειδικά ο ένας με το που γυρνάω από την δουλειά πάει στην δεξιά πατηθρα που τον ταιζω και περιμενει! Αλλά δεν ανεβαίνουν στο χέρι μου αν δεν έχει φαί. Παρατήρησα τα δύο τελευταία Σάββατα που καθαρίζω το κλουβί μέσα έξω με μηλοξιδο, δεν με φοβήθηκαν καθόλου. Συνέχιζαν να τρώνε ή να καλλωπίζονται. Αισθάνομαι ότι είμαι σε καλό δρόμο αλλά θεωρείτε ότι μπορώ να προσπαθήσω να τα βγάλω εκτός κλουβιού? Και αν ναι, προσπαθώ με μιλλετ να τα βγάλω ή περιμενω με ανοιχτή πόρτα?
 
Βγαλε τη τρο φη απο το κλουβι και θα βγουν . Μετα βαλε τη τροφη για να μπουν μεσα. Καλο ειναι να τα βγαζεις λιγο καθε μερα να γυμναζονται αλλα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος διοτι υπαρχει κινδυνος ατυχηματος ειδηκα στις πρωτες φορες που δε μπορουν να πετανε καλα.
 
Καλημερα, σήμερα τα πανε καλύτερα, βασικα η Ρειτσελ γιατι αυτη πηγαινει περισσότερο στην πόρτα . Τους εβαζα κεχρι στην πόρτα και μετα έβαλα το χερι μου, ανεβηκε και βγήκε ολόκληρη ενω έτρωγε αλλα μετα απο κατι δευτερόλεπτα έφυγε και μπηκε παλι
 
Back
Top