Pepita
PB New Member
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τα μίγματα-τρόπους που μπορείς να κάνεις με βασισμένα στο αυγό προϊόντα στο καναρίνι, ώστε να το ταίσεις.
Σε μη νεογνό καναρίνι, που έχει μεγαλώσει δηλαδή.
Βράζουμε αυγό για περίπου 15 λεπτά, το κόβουμε στα 4 κομμάτια, του δίνουμε το 1/4 στην αυγοθήκη να το φάει, αν θέλουμε σκέτο, σωστά;
Μια πρώτη ερώτηση: Τα άλλα 3/4 τα βάζουμε με μια μεμβράνη στο ψυγείο. Πόσο διατηρούνται και μέχρι πότε μπορούμε να τα ταίσουμε στο καναρινάκι με ασφάλεια;
Δεύτερη ερώτηση: Σήμερα του το έβαλα σκέτο, αλλά μπορούμε να κάνουμε και διάφορες μίξεις σωστά; Τι μιξεις κάνετε ο καθένας σας, αν κάνετε;
Έχω δει πχ άτομα να κάνουν πολύ πετυχημένα μίξεις με μέλι, φρούτα, ή και άλλα πράγματα.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τα μίγματα-τρόπους που μπορείς να κάνεις με βασισμένα στο αυγό προϊόντα στο καναρίνι, ώστε να το ταίσεις.
Σε μη νεογνό καναρίνι, που έχει μεγαλώσει δηλαδή.
Βράζουμε αυγό για περίπου 15 λεπτά, το κόβουμε στα 4 κομμάτια, του δίνουμε το 1/4 στην αυγοθήκη να το φάει, αν θέλουμε σκέτο, σωστά;
Μια πρώτη ερώτηση: Τα άλλα 3/4 τα βάζουμε με μια μεμβράνη στο ψυγείο. Πόσο διατηρούνται και μέχρι πότε μπορούμε να τα ταίσουμε στο καναρινάκι με ασφάλεια;
Δεύτερη ερώτηση: Σήμερα του το έβαλα σκέτο, αλλά μπορούμε να κάνουμε και διάφορες μίξεις σωστά; Τι μιξεις κάνετε ο καθένας σας, αν κάνετε;
Έχω δει πχ άτομα να κάνουν πολύ πετυχημένα μίξεις με μέλι, φρούτα, ή και άλλα πράγματα.