Φροντίδα Πως είναι η συνύπαρξη ενός μωρού με ένα ringneck στο σπίτι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikolina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nikolina

PB Member
Εγγραφή
23 Ιουν 2020
Μηνύματα
424
Πόλη
Κεφαλονιά
Καλησπερα! Εχω μπει στον υπέροχο κόσμο
των πτηνων εδώ και ένα χρόνο με δυο καναρίνια και δεν περιμενα ποτε ότι αυτές οι δυο ψυχούλες θα με έκαναν να αγαπήσω τόσο πολυ τα πτηνα, έχοντας από μικρή στο σπίτι σκυλους παντα! Εχω διαβάσει πααααρα πολυ στο φόρουμ εδώ και στις σελίδες και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ενα ringneck από τη στιγμή που έχω το χρόνο και την όρεξη να ασχοληθώ μαζί του!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω για να είμαι σίγουρη για την κίνηση μου, είναι, σε περιπτωση που έρθει ένα μωρό πως είναι η συνύπαρξη του παπαγαλου με αυτό. Υπάρχει πιθανοτητα, άσχετα απο το θόρυβο που κάνει ως πουλι, που αυτό δε με ενοχλεί, να γίνει επιθετικό η επικίνδυνο;
Και σε περιπτωση που χρειαστεί να λειψεις από το σπίτι για 5 μερες (μιλάμε τώρα να πας διακοπές μια φορά το χρόνο, οχι συχνα) , θα μπορουσες να τον παρεις μαζί σου η του χαλας την ηρεμία;
Μπορεί να είναι χαζές οι ερωτήσεις μου, αλλά έχοντας μεγάλη αγάπη στα ζώα, δε θα ήθελα να κάνω κάποιο λαθοςλαθος, γι αυτό ρωτάω πριν κάνω οτιδήποτε!
 
Καλησπερα!
Το τι συμπεριφορα θα βγαλει εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθε πτηνου,οποτε οτι και να ειπωθει απο πριν δεν εχει νοημα.

Σε οτι αναφορα τις μεταφορες, αν μιλαμε για ηρεμο πουλακι,εφ'οσον υπαρχει ο καταλληλος εξοπλισμος και χωρος δεν θα υπαρξει προβλημα.
Σιγουρα θα ξεβολευτει αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση...
 
Καλησπέρα!
Όπως λένε και πιο πάνω το κάθε πτηνό έχει τη δικιά του προσωπικότητα ομως τα περισσότερα ringneck δαγκώνουν αρκετά και κύριος τα θηλυκά για αυτό ένα πρόβλημα που μπορεί να συναντήσεις είναι το παπαγαλάκι σου να δαγκώσει το μωρό σου ειδικά αν αυτό πάει να ακουμπήσει την ουρά του.
Κατά τα άλλα τα ringneck είναι φανταστικά και πανέξυπνα πουλιά και αφού είπες πως θες ,και μπορείς, να το φροντίζεις πολύ θα τα πάτε τέλεια!
 
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις! Εχω διαβάσει όλα τα άρθρα που αφορουν αυτό τον παπαγαλο και είδα έναν κυριο που έγραψε προσφατα ότι αγόρασε εναν και έχει παιδακια, γι αυτό άνοιξα και το άρθρο, να δω τι θα γράψουν άτομα που έχουν και εμπειρία!ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις!
 
Back
Top