Αναπαραγωγή Πως θα έχω σωστό ζευγάρωμα κόκκινων μωσαϊκών καναρινιών;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης patilas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

patilas

PB Member
Εγγραφή
23 Νοε 2014
Μηνύματα
1.406
Πόλη
Λευκάδα
Λοιπόν έχω μια άσπρο κόκκινη καναρα μάσκα κ θέλω ν πετύχω κόκκινο κορμί μ κόκκινη μάσκα μπορεί κάποιος αν ξέρει ν μου δώσει έναν καλό συνδυασμό ν το πλησιάσω όσο μπορώ.. Έχω προσπαθήσει αλλά καμία επιτυχία
 
Παναγιώτη θα ήθελα να δω δυο φωτογραφίες από τα πτηνά που θέλεις να ζευγαρώσεις, ώστε να σου απαντήσουμε (εγώ αν μπορώ) συλλογικά για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.
 
Ωραία αύριο θ τα βγάλω κ θ τα ανεβάσω παντός περιγραφικά το ένα είναι σαν την καναρα που έχεις στην φώτο κ το άλλο αχατης κόκκινο έντονο θ ανεβασω κ φώτο γισ του λόγου το αληθές
 
Θ μπερδευτούν ναι αλλά δεν έχω κάτι άλλο σε κόκκινο καναρίνι.
 
Θ μπερδευτούν ναι αλλά δεν έχω κάτι άλλο σε κόκκινο καναρίνι.
Παναγιώτη δεν ζευγαρώνουμε ΠΟΤΕ καναρίνια λιποχρωμικά όπως τα κοκκινα, με μελανίνης, όπως οι Αχάτες. Το ζευγάρωμα αυτό σημαίνει καταστροφή και των δύο ποικιλιών. Ολη η Ελλάδα είναι γεματη απο κόκκινα και αχάτες. Βρες τα αντίστοιχα ταίρια τους και κάντα ΣΩΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Αν θέλεις βοήθεια στον τρόπο και τις ποικιλίες που μπορεί να ζευγαρώσει ένας αχάτης ή ένα λιποχρωμικό, εδώ είμαστε να τα πούμε εκτενώς.
 
Ωραία ευχαριστώ κάτι παραπάνω θ ξέρετε.. Θ το μελετήσω καλύτερα έχω χρόνο, κ θ ενημερώσω εδώ για την απόφαση μου.
 
Θεωρώ λάθος μεγάλο να "μπερδεύεις" τα είδη που με τόσο κόπο κάποιοι για πάρα πολλά χρόνια προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν.
Μπορείς να διατηρήσεις τις ράτσες των πτηνών σου χωρίς να πληρώσεις ή να επιβαρυνθείς στο ελάχιστο.
Αν για παράδειγμα ζητήσεις ανταλλαγή με κάποιο από τα μέλη μας που να διαθέτει τον ένα ή τον άλλο τύπο πτηνών... Θα αποκτήσετε και οι δυο συντρόφους στα πτηνά σας, θα είστε και οι δυο ευχαριστημένοι και ασφαλώς δεν θα "διαφοροποιήσετε" και τη ράτσα τους μια και οι απόγονοί τους θα μοιάζουν στους γονείς.
Χρόνος υπάρχει μέχρι την εποχή της αναπαραγωγής... απλά ψάχνουμε για διάθεση που είμαι σίγουρος πως τη διαθέτεις. Καλό ψάξιμο λοιπόν κι εγώ από τη μεριά μου θα μιλήσω σε κάποιο παλικάρι σχετικά με το θέμα σου κι αν έχω νέα θα σου απαντήσω.
 
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά όρεξη κ διάθεση τρελή. Κάτι off προσπαθώ ν ανεβασω δύο πουλάκια που μόλις μου δόθηκαν κ δεν μπορώ είναι μεγάλες λέει κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ
 
Με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, ακόμη και η ζωγραφική είναι αρκετό για να τις μικρύνεις και να μας τις ανεβάσεις. Αν θες περισσότερο βοήθεια στείλε πμ.
 
Back
Top