Φροντίδα Πως θα μαθω στο lovebird μου να μενει στο δαχτυλο;

rania koko

PB Member
Εγγραφή
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
204
Πόλη
Θεσσαλονίκη
γεια σασ παιδια.. Θα ηθελα να ρωτησω πως να κανω τον κοκο να μη πηγαινει στον καρπο αλλα να μενει στο δαχτυλο μου:)
 
Γεια κοιτα μια εδω να παρεις ιδεα: video.about.com/birds/Train-a-Bird-to-Step-Up.htm ! Νομιζω πως ενα βιντεο θα σε βοηθησει καλυτερα απο γραπτες οδηγιες!
 
κωνσταντινε, ανεβαινει στο δαχτυλο μου αλλα δε μενει εκει.. Προχωρα προσ την παλαμη,τον καρπο και συνηθωσ καθεται αναμεσα στον αγκωνα και την παλαμη. Θελω να μην πηγαινει εκει, αλλα να μενει στο δαχτυλο..
 
Ενταξει πουλι ειναι! Οπου βολευεται αυτο θα καθισει! Δε λες παλι καλα που καθεται και πανω σου! Εγω σημερα καταφερα να αναιβει στο χερι μου ο αρσενικος μου μονο για τρια μετριμενα δευτερολεπτα... Τελως παντων! Προσπαθησε να τον προσελκυσεις με ενα αγαπημενο του π.χ σνακ ή παιχνιδι και να το οδηγησεις στο δαχτυλο σου! Σε αφηνει να το χαιδευεις;
 
😀! Και μενα ετσι εκανε στην αρχη! Ανεβαινε, με κοιτουσε, πετουσε:Big Grin: καποιεσ φορεσ μ εχει αφησει αναμεσα στα φτερακια, στο κεφαλακι και στην κοιλιτσα(εδω μ αφηνει τισ περισσοτερεσ φορεσ!)αλλα εχει ενα βλεμμα σε στυλ":τι ειναι τωρα αυτο; Μ αρεσει; και μετα απο λιγη ωρα μου ριχνει μια τσιμπια! Χεχε! Απλα θελω να καθεται εκει γιατι ειναι πιο πρακτικο και θελω να νιωθει ασφαλεια και εκει! Και αν το καταφερω σιγουρα θα του αρεσει, αφου ειναι σαν κλαδακι😛
 
Σε αφηνει να το χαιδεψεις;Επανελαβα την ερωτηση μου για να δω αν ειναι εξοικιωμενο στο ανθρωπινο χερι! Μπορει να φοβαται το δαχτυλο σου γι αυτο και δεν ανεβαινει πανω του!
 
πολυ λιγεσ φορεσ.. Κυριωσ με την παλαμη μαφηνει(δεσ φωτο σε προφιλ μου)αλλα κ αυτο σπανια.. Τρωει ομωσ απο το δαχτυλο μου!
 
Αυτο που λες θα γινει με τον καιρο πιστευω.Αφου εχει φτασει στο σημειο να ανεβαινει πανω σου εισαι σε καλο δρομο! Υπομονη χρειαζεται! Δελεασε τον με λιχουδιες!
 
Back
Top