Φροντίδα Πως και πότε να βγάλω το ζάκο έξω από το κλουβί

xpittaras

PB New Member
Εγγραφή
19 Αυγ 2013
Μηνύματα
30
Γεια σας, είμαι καινούριος στο Φόρουμ. Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα Αφρικαν κρέι. μέσα σε αυτόν το μήνα έχουμε κάνει μεγάλα βήματα. Καταρχάς δεν φοβάται, τρώει από το χέρι μας και μας αφήνει να τον χαϊδεύουμε(κάτω από τον λαιμό) όταν έχει κέφια. Θα θελα να μάθω πότε θα πρέπει να των βγάλω έξω από το κλουβί και με ποιο τρόπο
 
Ανεβαινει στο χερι σου μεσα στο κλουβι; Δοκιμασε να αφησεις ανοιχτη την πορτα και να καθεσαι διπλα του. Δελεασε τον με λιχουδιες εχοντας ασφαλισει πρωτα το δωματιο για να μην κινδυνευει. Αυτο σημαινει οτι τραβας κουρτινες στα παραθυρα, μπλοκαρεις γωνιες που θα μπορεσει να παγιδευτει αν τρομαξει και εισαι ετοιμος να φας καμια ψιλη 😛 αν πλησιασεις παραπανω απ'οτι θελει. Αν εχεις βρει λιχουδια που να αγαπαει πολυ τον ξαναδελεαζεις να μπει μονος του παλι μεσα στο κλουβι του. Γνωμη μου ειναι να κερδισεις λιγο ακομη την εμπιστοσυνη του κανοντας τον να ανεβαινει στο χερι σου για να παρει μια λιχουδια και μετα τον αφηνεις σιγα σιγα να βγει εξω.
 
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου. Δεν ανεβαίνει στο χέρι μου. Φαντάζομαι ότι αν του αφήσω ανοιχτή την πόρτα θα βγει έξω, την επιστροφή στο κλουβί είναι που φοβάμαι. Μου είπαν ότι τώρα είναι ο καιρός για να των βγάλω έξω και για αυτό προβληματίζομαι. μου πρότειναν επίσης να προσπαθήσω με μια πατήθρα να των βγάλω έξω.
 
Back
Top