Γενικά Πως καταλαβαίνω την ηλικία;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης morpheas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Κόρινθος
θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει πως καταλαβαινω ποσο χρονων η μηνων ειναι ενας λουγαρος. Ο δικος μου ειναι αρσενικο. Μου ειπαν στο μαγαζι που το αγορασα οτι οσο πιο μικρο ειναι το μαυρο σημαδι κατω απο το λαιμο του τοσο πιο νεαρο ειναι το πουλι. Αληθευει; Επισης, μου ειπαν οτι ζει 15 χρονια. Ειναι αληθεια;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

φιλε μου για την ηλικια του πουλιου αν δεν υπαρχει δαχτυλιδι εκτροφειου, δεν μπορει κανενας μα κανενας να στην πει, οτι σου πει θα ειναι ψεμμα μεγαλο,τωρα για την διαρκεια της ζωης του οσο πιο καλα το περιποιησε τοσο πιο πολυ θα ζησει

θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει πως καταλαβαινω ποσο χρονων η μηνων ειναι ενας λουγαρος. Ο δικος μου ειναι αρσενικο. Μου ειπαν στο μαγαζι που το αγορασα οτι οσο πιο μικρο ειναι το μαυρο σημαδι κατω απο το λαιμο του τοσο πιο νεαρο ειναι το πουλι. Αληθευει; Επισης, μου ειπαν οτι ζει 15 χρονια. Ειναι αληθεια;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
για την ηλικια ενος πουλιου δε ξερω πως την καταλαβαινεις.
ισως απο τους ροζους στα ποδια☹
παντως μπορω να σου πω οτι ενα καρδερινοκαναρο που ειχα πεθανε στα 14 χρονια του.

οι ροζοι στα ποδια τακη δεν λενε τιποτα απολυτως, για τον εξης λογο, αν εχουμε ενα νεαρο πουλι, του 2007 ας πουμεκαι παθει ποδαγρα τα ποδια του θα γινουν λες και ειναι 60 χρονων οποτε μην ψαχνεις σε λαθος δρομο, δεν βρισκεται η ηλικια οπτικα

Μαρία, η ηλικία των ανήλικων αγρίων πουλιών, δηλαδή τα πουλιά κάτω του έτους, φαίνεται κατά προσέγγιση βέβαια, απο τον χρωματισμό του φτερώματός του. Για να τα ξεχωρίσει βέβαια κανείς απαιτείται αρκετά μεγάλη παρατηρητικότητα και εμπειρία.

Αν το λουγαρό σου έχει μαύρο σημάδι κάτω από τον λαιμό του είναι σίγουρα πάνω από χρόνο, χωρίς να μπορώ να σου προσδιορίσω με ακρίβεια. Οσο για τον μέσο όρο ζωής των πουλιών αυτου του είδους, εξαρτάται κυρίως από τις συνθήκες διαβίωσης και διατροφής του!

οι ροζοι στα ποδια τακη δεν λενε τιποτα απολυτως, για τον εξης λογο, αν εχουμε ενα νεαρο πουλι, του 2007 ας πουμεκαι παθει ποδαγρα τα ποδια του θα γινουν λες και ειναι 60 χρονων οποτε μην ψαχνεις σε λαθος δρομο, δεν βρισκεται η ηλικια οπτικα
ναι σιγουρα ετσι ειναι, αλλα συνηθως τα μεγαλα σε ηλικια εχουν λιγο πιο''χοντρα'' ποδια.
την ακριβη ηλικια κανενας δεν μπορει να την ξερει.

Back