Τάκης tsk 03114
fotis 0320 (merged)
πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η καναρα μου γυρίζει τα αυγά ;
Τι εννοείς με αυτό; Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα;πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η καναρα μου γυρίζει τα αυγά ;
πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η καναρα μου γυρίζει τα αυγά ;
Να προσθέσω στα σωστά που έγραψες πως κάθε φορά που κουνιέται μέσα στη φωλιά της γυρίζει και ανιχνεύει διαφορές θερμοκρασιών στα αυγά της.Εξάλλου αν παρατηρήσεις την κανάρα, περιστρέφεται και η ίδια κατά διαστήματα στη φωλιά.
Μη νοιάζεσαι λοιπόν... αυτή ξέρει πολύ καλά τι κάνει...πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η καναρα μου γυρίζει τα αυγά ;
Όχι μόνο γυρίζουν τα αυγά αλλά έχω δει και κανάρα να σηκώνεται λίγο από τα αυγά σαν να θέλει να ρίξει την θερμοκρασία.
Αυτό που περιγράφεις είναι η κίνηση που κάνουν ώστε να κατανείμουν το πτέρωμα της κοιλιάς με τέτοιον τρόπο που να καλύψει όσο γίνεται καλύτερα τα αυγά τους.Είναι τόσο αστείο όταν βλέπεις τις κανάρες να "βυθίζονται" στη φωλιά και να "λικνίζονται" γυρνώντας τα αυγουλάκια τους! :D Όλες το κάνουν μην αγχώνεσαι! Κάποια στιγμή θα πετύχεις και κάποια επ αυτοφόρω!![]()
Μάλλον έχει τρυπήσει.ο κρόκος έχει στεγνώσει τι γίνετε;
Εγώ θα το αφαιρούσα.Να το πάρω ;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας