Αναπαραγωγή Πως μπορώ να φτιαξω τροφή για νεοσσούς budgie;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gigas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gigas

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
115
Πόλη
Καβάλα
Καλησπέρα μιας και πρόσφατα έχω αποκτήσει ήδη 4 παπαγαλάκια από το ζευγάρι μου θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι. Το φαγητό το έχω αφήσει αποκλειστικά στους γονείς άλλα θα ήθελα να συμβάλω και εγώ σε ένα μικρο επίπεδο. Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο προϊών https://community.petbirds.gr/threads/handmix-versele-laga.17779/
θα ήθελα επειδή δεν έχει πάνω οδηγίες αν την έχει κανένας και με ποιον τρόπο μπορώ να την κάνω. Εννοώ αναλογίες και ο τρόπος γενικά ευχαριστώ.
 
Διάβασε εδώ ισχύει και για τα παπαγαλάκια GouldianFinch.gr - Τάισμα στο χέρι, Απαραίτητος εξοπλισμός και δώσε μεγάλη προσοχή στην θερμοκρασία της κρέμας, ούτε καυτή ούτε κρύα. Εννοείται ότι εφόσον τα δικά σου είναι μεγαλύτερα και κατά βάσιν ταίζονται από τους γονείς, κάποια πράγματα δεν ισχύουν.
 
Nαι το διαβασα μαρια το θεμα ειναι οτι την κρεμα πρεπει να γινετε προς νερουλι γιατι δεν ξερω την αναλογια περιπου ωστε να καταλαβω...
 
Δεν γραφει η συσκευασια τροπο παρασκευης; Να μην στεκεται στο κουταλι ειναι ενας απλος τροπος να τρεχει αλλα οχι και σαν νερο. Οπως θα ετρεχε ζεστο μελι περιπου.
 
Back
Top