Αναπαραγωγή Πως να βάλω 2 θηλυκές σε αναπαραγωγή με 1 αρσενικό;

Elie le terrible

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
98
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα, έχω 2 θηλυκά καναρίνια και 1 αρσενικό. Με σκοπό να γεννήσουν και οι 2 θηλυκές, να τα βάλω όλα μαζί σε ένα κλουβί με 2 φωλιές ; ή προτείνετε κάποια άλλη μέθοδο;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ενα απ τα βίντεο που αν μου το περιγράφανε χωρίς να το δώ, μπορεί και να μην το πίστευα...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Καλησπέρα, πριν από πολλά χρόνια είχα έναν φίλο που εξέτρεφε κανάρια πολύ πιο "επαγγελματικά" από εμάς τότε. Εκεί πρωτοείδα τέσσερεις κανάρες με ένα αρσενικό . Βέβαια σε αυτοσχέδια κλουβιά σαν κύβους περίπου αλλά και μεγαλύτερα από τα σημερινά . Θέλει όμως να γνωρίζεις πράγματα και το κυριότερο να έχεις χρόνο . Δεν γίνεται αυτό παρατώντας τα πουλιά με ένα αυγό και λίγα σπόρια . Τώρα κατ΄εμένα ποιος ο λόγος να κάνει κάτι τέτοιο ένας χομπίστας , τότε υπήρχε λόγος , τώρα δεν υπάρχει. Καλή συνέχεια .
 
Φοβερό το βίντεο του iliassp. Επειδή τα θηλυκά πέρασαν όλο το Φθινόπωρο κ Χειμώνα παρέα, θα το προσπαθήσω. Βάζοντας άφθονο φαί, αβγά, κλωστές έτσι ώστε να μην τους λείπει τίποτα και να δημιουργούνται έριδες. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σε όλους τους φίλους.
 
@gianniskilkis ενας χομπίστας θα το κάνει για αρκετούς λόγους, μπορει για καποιο λόγο να χάσει τον εναν απο τους 2 αρσενικους που ειχε και να εμεινε με 2 θηλυκά, επίσης όπως αναφέρεται και στο βίντεο μπορει να εχουμε ενα πολυ "δυνατο" αρσενικο και να θέλουμε όσο το δυνατό περισσοτερους απογόνους γίνεται, μπορεί ή μπορεί απλα να το δοκιμάσει κάποιος απλά για να δεί αν μπορεί να το καταφέρει, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.


@Elie le terrible Φιλέ μου αν ηταν όλο αυτο το διαστημα μαζι οι κανάρες, πιστευω ανετα θα το καταφέρεις. παντως στη θέση σου θα τις έβαζα σε μια ζευγαρώστρα 90ρα εαν υπάρχει διαθέσιμη, απ οτι βλεπω και στο βίντεο είναι ότι πιο βολικό για τέτοιες περιπτώσεις.
ΥΓ: για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση, το βίντεο δεν ειναι δικό μου, αλλα του κ.Γιάννη (@misalouris)
 
ή προτείνετε κάποια άλλη μέθοδο;
Θα μπορούσες να ξεκινήσεις το ζευγάρωμα με την μία κανάρα νωρίς και να προχωρήσεις με την άλλη 1,5 μήνα μετά, έτσι δεν ρισκάρεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα.
 
να τη σταματήσω την πρώτη εννοείς;
Όχι, να κάνεις μια ολοκληρωμένη γέννα με την πρώτη κανάρα και όταν απογαλακτιστούν οι νεοσσοί να βάλεις τον κάναρο να προχωρήσει με την δεύτερη κανάρα.
 
Back
Top