Φροντίδα Πως να καθαρισω τα κλαδια ελιας;

christos1948

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαρ 2014
Μηνύματα
229
Πόλη
Λευκωσία
Αποφασησα να κανω ενα παιχνιδοτοπο για το Ρινγκο γιατι πιστευω οτι θα του αρεσει περισσοτερο απο την καρεκλα που εχει τωρα.
1. Τι κλαδια να διαλεξω φρεσκα ή ξερα;
2. Τι προετημασια χρειαζεται πριν να βαλω το Ρινγκο πανω;

Τα κλαδια ελιας θα τα παρω απο το χωραφι που εχουμε στο χωριο.
 
1. Τι κλαδια να διαλεξω φρεσκα ή ξερα;
Καλύτερα ξηρά, διαφορετικά θα πρέπει να ακολουθήσεις εσύ διαδικασία αποξήρανσης γιατί δεν πρέπει να τα δώσεις χλωρα. Πρέπει να τα τρίψεις με γυαλόχαρτο, να τα πλύνεις, καλύτερα να τα βάλεις και στον φούρνο για μερικά λεπτά και μετά να τ' αφήσεις στον ήλιο μερικές ημέρες.
Διάβασε κι εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Ασφαλή-και-τοξικά-ξύλα-για-πατήθρες-και-παιχνίδια.14396/ υπάρχει συζήτηση επί του θέματος εκτός από την λίστα.
 
Από pet shop . Εγώ χρησιμοποιώ το pinex. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάποιο πιο ισχυρό, δεν νομίζω. Ας περιμένουμε μήπως κάποιος άλλος έχει κάποια γνώμη.
 
Έριξες καμιά ματιά σ' αυτό που σου έδωσα; Γιατί εκεί έχει γίνει κάποια συζήτηση για όλα αυτά. Υπάρχει επίσης ένα άτομο που φτιάχνει πολύ ωραίες κατασκευές από ελιά https://www.facebook.com/pages/Parrot-ToysPyrography-Art/1416479561920319?pnref=story . Βέβαια κατά την γνώμη μου, ό,τι χρησιμοποιήσεις πρέπει να το επεξεργαστείς.
 
Πολυ ωραιες οι κατασκευες του αλλα δυστυχως δεν στελλει στη Κυπρο γιατι ειναι πολλα τα μεταφορικα☹
 
Καλά για ιδέες στον έδωσα όχι για να ψωνίσεις. :)
Τι να κανω μου αρεσαν πολυ.:Dμου εδωσε πολλες ιδεες αλλα το αλλο Σαββατο που θα παω στο χωριο θα δω τι ξυλα εχουμε και κανω το καλυτερο που μπορω.
Για βαση καμια ιδεα εχεις;
 
Για βαση καμια ιδεα εχεις;
Δεν ξέρω, πρέπει να είναι αρκετά βαριά και πλατιά πάντως και για ευστάθεια και για να μην πηγαίνουν οι κουτσουλιές από δω κι εκεί.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ, έχει κάποιες ιδέες παιχνίδια
 
Back
Top