Γενικά Πως να μαθω τα κοκατιλ μου να κανουν ηχους;

Μεσολογγι

PB Member
Εγγραφή
30 Οκτ 2008
Μηνύματα
108
Πόλη
Μεσολόγγι
Βλεπω σε βιντεο του youtube κοκατιλ να κανουν σφυριζοντας τραγουδια οπως το jingle bells,happy birthday. Μπορω να τους το μαθω και εγω αυτο;Και ποτε θα αρχισουν να μιλουν;
 
Koιτα να μαθουν να μιλουν ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι απιθανο.:)Αμα το ειχες απο μωρο μπορεις να του μαθεις μερικες λεξεις με να του τις επαναλαμβαωεις με τον ιδιο ρυθμο καθε μερα καποιο χρονικο διαστημα. (μιση ωρα την ημερα, ενα τετερτο την ημερα)Να μαθουν να σφυριζουν διαφορους ηχους ειναι πολυ πιο ευκολο.. 😀 Επαναλαμβανε εναν ηχο για 5 λεπτα και επειτα θα ακουσεις το κοκατιλ σου να πρωσπαθει να τον μημηθει. (βεβαια αναφερομε σε απλα σφυριγματα κα οχι σε μεγαλα τραγουδια. Τα τραγουδια μπορει να χρειαστει και μια εβδομαδα για να το μαθει τελεια.)Και τα δυο φυλα των κοκατιλ μπορουν να μιλησουν και να σφρηξουν αλλα τα αρσενικα μαθανουν πιο ευκολα.
 
απ οτι ξερω... Μαθεννουν πιο ευκολα αν τα εχεις απο μωρα, αν ειναι ημερα και αν ειναι μονο ενα στο σπιτι-(κλουβι🙄)... Οποτε εχει δεθει περισοτερο μαζι σου... Και νομιζω τα αρσενικα εχουν πολυ περισοτερς πιθανοτητες..
 
Back
Top